farookh01 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Nuž, B vymyslelo niečo nové... https://www.breitling.com/cz-en/watches/superocean-heritage/?search[sizes][]=size4&search[sorting]=newest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 No, jako hodinky pro dceru nebo manželku docela pěkné. V tom případě mi tam ale nepasuje ta oficiální cenovka. Do kila budiž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Já zase nerozumím tomu, že vypustěj appku/registraci, která vlastně nefunguje - neumí dát to co slibuje a zároveň dealerství nemají dodaný merch už asi půl roku a tak si koupím v květnu béčka a AD mi teď píše že "kšiltovku" apod blbosti k nákupu mi stále nemůže dodatečně poslat, protože doposud neobdržel od fabriky nic. Je fakt smutný kam Kern tu značku stáhnul a ještě smutnější že tam sedí dál přes všechny ty průsery. To by Gaston a Willy blili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Myslím, že pěkné retro. Celkem mi to sedí k designu, jen tu cenu mohli trochu více srazit v porovnání s klasickou 42mm 57’ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se