kuncák7 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Možná se optám hloupě, nevím, zda by to šlo nějak upravit, ale všiml jsem si, že když se ukončí a uzamkne prodej bez komentáře - zůstane na svém místě kde je v době uzamykání ( třeba na třetí straně ). Pokud ale dopíšeme komentář a poté zamkneme, automaticky se aktualizuje a hodí se na první místo v sekci. Nešlo by to nějak sjednotit? Vím, že se to vždy jednou za čas čistí celé, ale ... Opravdu se jen ptám. Sám vím, že to používám taky s komentem ( uvědomím si to pozdě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Suhlasim. Toto je dobry point. Ja tiez pisem komentar a az teraz som si uvedomil, ze zahlcujem tym nove inzeraty na dobu pokial sa to vymaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Já v tom nevidím problém - do uzamčených inzerátů nelezu a nebo rovnou vím, že tento kousek už není volný a zalituji, že jsem po něm nesáhnul. Já jsem za to rád, že to proběhne první stránkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Jasne, ale aj tak ked sa pozriem na predajnu stranku a vidim tam uzatvorene inzeraty s klatkou a to je ten parameter ktory ich odlisli od aktivnych v pripade zvyseneho poctu takychto inzeratov to je neprehladne a aktivny inzerat sa mze medzi nimi stratit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se