CzechJoker Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Chtěl bych poprosit o váš názor na hodinky Oris Classic Date, model 01 733 7594 4061. Byl jsem si dnes vyzkoušet diversky ORIS a tyhle mě tak zaujaly, že jsem na pochybách, do čeho jít (optimálně do obou). Při jejich ceně a dnešním kurzu se je pomalu ani nevyplatí vozit s Ameriky. Díky za vaše názory. Dial: Silver guilloche dial Size: 42.00 mm Interhorn Width: 20 mm Top Glass: Sapphire, flat Case Back: Stainless steel, screwed, see-through mineral glass Operating Devices: Stainless steel crown Luminous Material: Indices and hands Superluminova C3 Water Resistance: 5 bar (50 m, 164 ft) Number: Oris 733, base SW 200 Functions: Centre hands for hours, minutes and seconds, date window, instantaneous date, date corrector, fine timing device and stop-second Winding: Automatic winding, bi-directionally rotating red rotor Power-Reserve: 38 hrs Vibrations: 28?800 A/h, 4 Hz Jewels: 26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Něco (dvě vlákna celkem k věci) najde hledání, zkoušel jsi ho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 2. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 Něco (dvě vlákna celkem k věci) najde hledání, zkoušel jsi ho? Jo a jak se zdá, tak blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.