Vit Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Tak se snad konečně dočkám svých M8. Jak píše výrobce: po 20 úpravách formy, výměně 4 dodavatelů ciferníku a mnoha zkouškách a úpravách (poslední úprava pouzdra a těsnění byla provedena kvůli problémům s vodotěsností 100m) je konečně hotova první várka hodinek. Roberte (Pe3xxx), doufám, že jsem v té první várce! M8 Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Vit
Pe3xxx Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Ahoj Vit, ano samozrejme si v prvej varke. Z kazdeho modelu bolo urcenych pre europu len po 20 kusov. M6x20, M7x20, M8x20 takze je miziva pravdepodobnost ze sa stretnu dvaja s rovnakymi. Akurat mozno tak na tvojom zraze. Dufam ze dopadne dobre aj seriove cislo urcene pre Teba: 75 (ak to nepojde tak 79 alebo 05). Dufam ze pridem s peknym darcekom. Robert Tak se snad konečně dočkám svých M8. Jak píše výrobce: po 20 úpravách formy, výměně 4 dodavatelů ciferníku a mnoha zkouškách a úpravách (poslední úprava pouzdra a těsnění byla provedena kvůli problémům s vodotěsností 100m) je konečně hotova první várka hodinek. Roberte (Pe3xxx), doufám, že jsem v té první várce! M8
Vit Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 Ahoj Vit, ano samozrejme si v prvej varke. Z kazdeho modelu bolo urcenych pre europu len po 20 kusov. M6x20, M7x20, M8x20 takze je miziva pravdepodobnost ze sa stretnu dvaja s rovnakymi. Akurat mozno tak na tvojom zraze. Dufam ze dopadne dobre aj seriove cislo urcene pre Teba: 75 (ak to nepojde tak 79 alebo 05). Dufam ze pridem s peknym darcekom. Robert Dík za info Roberte. 100 ks na světě, 20 ks v evropě a dvoje ve zlínském kraji (jestli teda RadimK nezrušil objednávku.
kejklik Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Koukám, že Rožnavské Bystré je Mekka Lüm-Teců v Evropě, hned dvě generální zastoupení pro Evropu - K&B time, spol. s.r.o. a Toptime, s.r.o. Kdo je kdo? www.kabtime.eu www.toptime.eu
luidis Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Za mě dotaz: nemohl jsem si nevšimnout, že se na KaBtime změnily ceny. M6 - M8 už stojí 600 euro? Proč tento skok? Navíc na toptime.eu jsou stále za 479 - 485 euro. Díky za odpověď.
kejklik Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Vypadá to, že kluci spolu nejdřív mluvili a pak už ne.
luidis Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) No co mě trápí trochu více je, že jsem si objednal M8 za nižší cenu, po odeslání objednávky mi nepřišel žádný potvrzující mail a teď je mají za těch 600 ojro. Já jenom aby nevznikly nějaké rozepře... Přece jenom za šestnáctku by to byl asi dražší špás, tedy pro mě spíše nereálný. E: nereálný ve smyslu poměr cena - výkon Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem luidis
Vit Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 No co mě trápí trochu více je, že jsem si objednal M8 za nižší cenu, po odeslání objednávky mi nepřišel žádný potvrzující mail a teď je mají za těch 600 ojro. Já jenom aby nevznikly nějaké rozepře... Přece jenom za šestnáctku by to byl asi dražší špás, tedy pro mě spíše nereálný. E: nereálný ve smyslu poměr cena - výkon Co jsem vypozoroval, tak Lum-Tech dává u většiny modelů dvojí ceny: standardní a předobjednávkovou (podstatně nižší). Jde pouze o mou dedukci.
HB63 Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 No co mě trápí trochu více je, že jsem si objednal M8 za nižší cenu, po odeslání objednávky mi nepřišel žádný potvrzující mail a teď je mají za těch 600 ojro. Já jenom aby nevznikly nějaké rozepře... Přece jenom za šestnáctku by to byl asi dražší špás, tedy pro mě spíše nereálný. E: nereálný ve smyslu poměr cena - výkon Nemusíš mít strach.Pokud jsi je objednal v době kdy se teprve vyráběly,tak dostaneš cenu,za kterou jsi je zarezervoval. Za mě můžu konstatovat,že komunikace s Robertem byla bez jakých koli komplikací.
Vit Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 ..... Za mě můžu konstatovat,že komunikace s Robertem byla bez jakých koli komplikací. Pod toto se podepíšu, s tím, že bych ho označil za velmi ochotného a vstřícného. PS: Robert = PE3xxx
kejklik Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Tak jsem M8 zaplatil, cena 485 USD + 31,95 USD pošta. Když k tomu buchnu 20 % DPH, dá to při dnešním kurzu 11 650,- CZK. Jsem v očekávání, jak ta váha bude sedět na tlapce.
luidis Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Pánové díky za uklidňující informace a těším se na živé foto emkové řady na ruce!
HB63 Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) Vít:naprostý souhlas!Opatřil pro mě pořadové číslo hodinek dle mého přání.přestože nemohl zaručit,že právě tento kus zamíří do Evropy. Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem HB63
Vit Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Pod toto se podepíšu, s tím, že bych ho označil za velmi ochotného a vstřícného. Naprostý souhlas.Opatřil pro mě pořadové číslo hodinek dle mého přání.přestože nemohl zaručit,že právě tento kus zamíří do Evropy. Můžu se zeptat, o jaké hodinky šlo?
Pe3xxx Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Koukám, že Rožnavské Bystré je Mekka Lüm-Teců v Evropě, hned dvě generální zastoupení pro Evropu - K&B time, spol. s.r.o. a Toptime, s.r.o. Kdo je kdo? www.kabtime.eu www.toptime.eu Ahoj, dakujem za otazku. Na zaciatku sme boli jedna spolocnost K&B time a jeden tim. Neskor sme sa rozhodli ze urobime este jednu spolocnost a dalsi tim ludi aby vznikla akasi konkurencia a aby sme boli navzajom motivovany robit veci co najlepsie. Europsky trh sme rozdelili medzi tieto dve spolocnosti. Verim ze to takto bude fungovat. Sme na zaciatku takze momentalne ma toptime menej prace ale snazime sa to rozbehat. Verim ze ked sa znacka spravne odprezentuje a trochu etabluje bude toto delenie aktivit na konkretne krajiny k prospechu zakaznikom a aj pre nas samozrejme. s priatelskym pozdravom Robert
Pe3xxx Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Za mě dotaz: nemohl jsem si nevšimnout, že se na KaBtime změnily ceny. M6 - M8 už stojí 600 euro? Proč tento skok? Navíc na toptime.eu jsou stále za 479 - 485 euro. Díky za odpověď. Ahoj, ano presne , predajna cena pre Europu bola stanovena na 600 Eur vratane nakladov na dopravu. Na strankach toptime je este predobjednavkova cena pretoze sme presunuli urcity pocet pred-objednavkovych modelov na toptime. Najblizsi pracovny den sa cena upravy pretoze aj tam su uz skoro vsetky pred-objednavkove modely rezervovane. poznamka:/: uplne prva pred-objednavkova cena bola zle nastavena a platila zhruba 3 mesiace od zacatia prijimania rezervacii - samozrejme vsetci co si rezervovali model v tom case ho maju za predmetnu cenu. Za s tymto vzniknute problemy sa velmi ospravedlnujeme. s priatelskym pozdravom Robert
Pe3xxx Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Vypadá to, že kluci spolu nejdřív mluvili a pak už ne. Ahoj, stale zdielame jednu kancelariu. Robert
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se