Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny a svým prvním vláknem bych Vám chtěl ukázat mé první automatické hodinky. Vždy jsem chtěl nějaké vintage hodinky, o kterých bych mohl říkat "Ty jsou staré, jako já." Volba padla na naše Primky a model Sport 2. Ty tady jistě všichni znají, takže není potřeba o nich nic moc psát. Líbí se mi, jsou lehoučké, pěkně jim to tiká. Vybral jsem v antik-hovorka, protože se mi podle fotek nejvíc líbil stav a že byly na gumě. Těším se, až je budu nosit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Toz vitej Jindro. PS II urcite dobra nostalgicka volba. Guma je fajn, ale za par kacek k nim jde dokoupit i jubile tah a ten jim paradne sekne! A ten levnejsi plechovy i krasne dobove chrasti :)

Na kazdodenni pouziti uplne nevim, hodinky uz maji lecos za sebou a chromovane pouzdro neni z nejodolnejsich. Ale takhle na paradu, super. A na denni noseni ti radi poradime jak utratit sve tezce vydelane penize ;) Napriklad je nekolik moznosti vytunit PS II do nerezu. Puristi to nedoporuci, ale za me ok. 
Tak hodne stesti do budoucna. At uz to znamena cokoliv 🍻

Odesláno
před 28 minutami, JindraS napsal:

Zdravím všechny a svým prvním vláknem bych Vám chtěl ukázat mé první automatické hodinky. Vždy jsem chtěl nějaké vintage hodinky, o kterých bych mohl říkat "Ty jsou staré, jako já." Volba padla na naše Primky a model Sport 2. Ty tady jistě všichni znají, takže není potřeba o nich nic moc psát. Líbí se mi, jsou lehoučké, pěkně jim to tiká. Vybral jsem v antik-hovorka, protože se mi podle fotek nejvíc líbil stav a že byly na gumě. Těším se, až je budu nosit.

Jsi si zcela jist, že se opravdu jedná o automaty?

Odesláno (upraveno)

tak, každé ráno je automaticky natáhneš ne?  :)

jo a velká gratulace, taky jsem měl tuto verzi .....

Upraveno uživatelem Akam
Odesláno
před 36 minutami, Frostie napsal:

Jsi si zcela jist, že se opravdu jedná o automaty?

Oprava, mechanické. To jsem se dobře uvedl, co? 😄

Odesláno
před 2 minutami, JindraS napsal:

Oprava, mechanické. To jsem se dobře uvedl, co? 😄

stane se, no 😄

Odesláno
před 20 hodinami, nickolas napsal:

Toz vitej Jindro. PS II urcite dobra nostalgicka volba. Guma je fajn, ale za par kacek k nim jde dokoupit i jubile tah a ten jim paradne sekne! A ten levnejsi plechovy i krasne dobove chrasti :)

Na kazdodenni pouziti uplne nevim, hodinky uz maji lecos za sebou a chromovane pouzdro neni z nejodolnejsich. Ale takhle na paradu, super. A na denni noseni ti radi poradime jak utratit sve tezce vydelane penize ;) Napriklad je nekolik moznosti vytunit PS II do nerezu. Puristi to nedoporuci, ale za me ok. 
Tak hodne stesti do budoucna. At uz to znamena cokoliv 🍻

Děkuji. 

Rad a tipů jsem tady četl a viděl dost. Mám objednané ještě jedny hodinky, tak až přijdou,rád se pochlubím. 

• po 2 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Pozdravujem, ja som tiež vytiahol svoje 39r Primky, pamätám ako som ich chodil pozerať do výkladu, mal som 12r keď som ich kúpil, (nosil som ich asi do 18ky) a potom ležali v šuplíku, akurát ramienok som menil (chvíľu ich mala sestra a tá ten pôvodný vymenila a originál nemám) a preleštiil sklíčko. Presnosť chodu majú cca +20, 25s/d, servis neabsolvovali žiadny, neviem či ich treba dať komplet premazať ako automaty, alebo keď idú nechať tak. Teraz ich nosím viac ako Orisky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...