Kalifx Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 (upraveno) Ještě jeden detail s lodičkou. Upraveno 4. července 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Korunka vyzerá skoro ako nejaká raziaca hlava Tieto hodinky doslova volajú po podobných detailoch! Dík za ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 (upraveno) Korunka vyzerá skoro ako nejaká raziaca hlava Tieto hodinky doslova volajú po podobných detailoch! Dík za ne. A to se mně ještě nepodařilo úplně přesně zachytit tu ušlechtilost materiálu (nebo jak to nazvat) z kterýho je. Na předchozích detailech, mně to připomíná čumák z Nemovy ponorky. Nebo jako nějakej obráběcí nástroj. EDIT: No, každopádně to není žádnej ocumlanej bonbon. Upraveno 4. července 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Jedna při západu sluníčka...: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Dneska mám takovej večer rozjímání o Světovém míru, tak jsem tu předvánoční pohodu cvaknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Už jsem sem skoro pět let nic nedal, tak alespoň rychlocvak OrientStar. Moc jich tu není, tak ať tu maj zářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Dneska mám nějakou nostalgickou, tož oživím tuhle zombie jedním bilančním postem. Mezi těmi fotografiemi z tohoto vlákna je rozdíl téměř přesně 15 let. Páni, když si uvědomím, co všechno se mezi nimi stalo... Každopádně se zdá, že se tak trochu motám v kruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se