Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Case

German Made. Surgical Grade Stainless Steel 316L. Satin Finish. Inner case made from soft iron (cylinder, back plate, dial plate) for Anti-magnetism.

Movement

ETA 2824-2, Swiss made mechanical automatic, 25 jewels, Incabloc integrated shock resistance system, 40 hours power reserve, 28,800 beats per hour, hacking.

Dimensions

44 mm Diameter bezel end to bezel end

49 mm bezel end to crown end

53 mm lug end to lug end

22 mm lug width (width between lugs / strap width)

17 mm height overall

Crystal

Extra thick Sapphire (scratch-proof), domed, anti-reflective coating (inside only)

Crown

Knurled stainless steel, screw-locked, signed, oversized crown protectors

Bezel

60-clicks, rotating, unidirectional (counter-clockwise) bezel with engraved elapsed time scale in black and orange type.

Case back

Stainless steel, engraved and screw locked with double O-rings. Individually numbered.

Bracelet

Satin finish stainless steel. Solid end links. Micro-adjustable flip lock clasp with an integrated diving extension feature.

Ratings

Water Resistant 1000 meters (3300 ft with crown screwed down); anti-magnetic (80,000 a/m); shock resistant; pressure-proof to 100 atmospheres.

Price

1850 AUD / USD$ 1250

ep1adwkdt5sqt5bj5ezr.jpgz6eewnc2sz0ff76110wb.jpg

r1ltg95fieqwkarsum6k.jpgqnh7by7xd0wampxynpf9.jpg

1vmvin6l9b44jgdqfvc9.jpgjgk1qishhy88vmk3b2ss.jpg

1chdfmq39hlkj4kk6fpw.jpgm5k6glvuy1s1gadevave.jpg

786pp4m4kvprddbn43qb.jpg

Odesláno

Na tahu i na Strapu vypadaji dobre. Po delsi dobe jsem unesen lunetou... A1. Skoda jen te ceny za Etu.

Odesláno (upraveno)

Nikde jsem neobjevil vahu:-(

Jinak nemuzu si pomoct i to dynko je paradni. Osobne jsem takove nevidel. Napovi nekdo jestli se i v cenove relaci Tritonu a Sumo da najit podobne? Tj. pekne vypoukle pekne zakulacene bez hran?

Upraveno uživatelem cody
  • po měsících...
Odesláno

Sakrys Heky, kdo by o nich nepremyslel? Videt tyhle fotky vecer tak se mi o nich zda. Pilotky me neoslovili ale ty divery... Jsou bozi :smile_anim:

Odesláno

Pac se to nacita dlouho jako prase neda mi prepostovat zajimave srovnani s Hekyho odkazu.

post-3003-1246867270.jpg

post-3003-1246867290.jpg

post-3003-1246867314.jpg

Odesláno (upraveno)

:D Tak dobře no...spíš jsem měl napsat, že budu přemýšlet kdy je koupím :D

Nejvíc se mi na nich líbí, že i když to jsou pořádný hard-core potápky, tak mají elegantní design.

Jinak ta cena se mi zdá naprosto odpovídající.

EDIT: Aktuální cena pro kusy 026 - 050 je USD$ 1690 (včetně poštovného a pojištění).

Upraveno uživatelem Heky
Odesláno

Podle me jsou to obecne odpovidajici hodinky. Naprosto v klidu bych je nosil :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...