Přejít na obsah

Seiko Presage Cocktail Time Gimlet SRPC99J1

TomasPP

Doporučené příspěvky

přemýšlel jsem nad elegantními hodinkami, kde cenový strop byl 50k. Nejdříve jsem měl vybrané Longines Flagship Heritage, které jsou nádherné a kvalitní. Vadilo mi, že dýnko není průhledné a že nemají zase tak vysokou odolnost. Nakonec jsem vybral hodinky viz. název vlákna o kterých jsem vlastně vůbec nepřemýšlel, protože zprvu mi značka Seiko nebyla úplně sympatická. Cena byla pak už jen pouze třešničkou na dortu. Koupil bych si je i kdyby stály dvojnásobek. Jaký máte názor na Seiko Presage Coctail SRPC99J1 a hodinky Longines Flagship Heritage? Bude v kvalitě velý rozdíl? Překvapilo mě zpracování hodinek Seiko, pod lupou vypadají opravdu dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady bych řekl, že srovnáváš těžko srovnatelné. Napadá mě příměr, jako bys koukal po Audi a pak jsi koupil Octavii a byl spokojený řidič. Z A do B tě to luxusně přepraví, ale prostě Audi to není. Tyto Seiko jsou určitě krásné i kvalitně zpracované hodinky a v dané cenové relaci jsou úplně v pořádku. Ale Longines Flagship Heritage je prostě vyšší liga. Pokud jsi spokojený se Seiko, super, ušetřil jsi spoustu peněz a budeš spokojený uživatel. 😉👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...