Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dobrý den, jen se chci zeptat na zkušenosti s čínskými Rousseau - vyhrála jsem je na aukru příteli k vánocům v domnění, že se jedná o super značku :bangin: (soudě dle jejich web stránek a mé totální neorientovanosti v hodinkách :suicide_anim: ) a že bude velmi překvapen :jawdrop: , kde jsem na ně vzala, když uváděná prodejní cena je 695USD :eek: . Zatím jsem překvapená pouze já - jaký jsem "debil" :wallbash: a jak jednoduché je naletět. :crying_anim02: Jsou to opravdu takové šmejdy :shit: , jak se tu o nich všude dočítám? Předem děkuju za odpověď. Lenka. :crying_anim: PS: Mám chuť je obratem někomu střelit ;)
  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  Lenta napsal:
Dobrý den, jen se chci zeptat na zkušenosti s čínskými Rousseau - vyhrála jsem je na aukru příteli k vánocům v domnění, že se jedná o super značku :bangin: (soudě dle jejich web stránek a mé totální neorientovanosti v hodinkách :suicide_anim: ) a že bude velmi překvapen :jawdrop: , kde jsem na ně vzala, když uváděná prodejní cena je 695USD :eek: . Zatím jsem překvapená pouze já - jaký jsem "debil" :wallbash: a jak jednoduché je naletět. :crying_anim02: Jsou to opravdu takové šmejdy :shit: , jak se tu o nich všude dočítám? Předem děkuju za odpověď. Lenka. :crying_anim: PS: Mám chuť je obratem někomu střelit ;)

Jsou to tyto?

http://second-hand.hyperinzerce.cz/hodinky...idka-slovensko/

EDIT: přidání fotek

post-1538-1226670779.jpg

post-1538-1226670785.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
  Baker napsal:
Zkus si precist tuto recenzi, bude to v podstate to same s jinym napisem na ciferniku.

Edit: Jinak vitej na tomto foru, pekni smajlici ;)

Smajlíci by mi šli - horší je to už ale s koupí a znalostí hodinek - nemyslím určit čas, ale rozpoznat kvalitu. :worried_anim: recenzi jsem přečetla, ale co říct příteli? Že to nemusí být takový šmejd a že mu parádu určitě udělají? :whistling:

Odesláno (upraveno)

Uff to je hnus velebnosti :( Dufam ze sa Ti podari najst nejake krajsie hodinky na vianoce.

EDIT: Doporucujem venovat jeden plny vikend citaniu tohoto fora a uz mu dokazes kupit tie prave :)

Upraveno uživatelem Ghill
Odesláno (upraveno)

ja se jen divim postupu. koupit neco a pak zjistovat co ze sem to vlastne koupil. no ponauceni pro priste. nebo je na aukru strel obratem ruky :)

jen pro ostatni, at to nehledaji, tady je ta nadhera 11145-F.jpg

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

:crying_anim02: Hnusně hezký by znělo líp. :crying_anim: Vzhled je otázka č. 2 - to je věc názoru - tisíc očí = tisíc názorů, ale to že kvalita je rovna :shit: - tak to je větší průser. :(

Odesláno
  911 napsal:
ja se jen divim postupu. koupit neco a pak zjistovat co ze sem to vlastne koupil. no ponauceni pro priste. nebo je na aukru strel obratem ruky :)

jen pro ostatni, at to nehledaji, tady je ta nadhera 11145-F.jpg

:smile_anim: Ano, tak to je ta nádhera :wallbash: - děkuji za vložení - teď už bude lehčí se vyjadřovat. Jen mi, prosím, sprostě nenadávejte - stačí, že už si nadávám sama :crybaby: Když to bylo v zápalu aukra-boje :bangin:

Odesláno
  Lenta napsal:

:crying_anim02: Hnusně hezký by znělo líp. :crying_anim: Vzhled je otázka č. 2 - to je věc názoru - tisíc očí = tisíc názorů, ale to že kvalita je rovna :shit: - tak to je větší průser. :(

No teď už nic nenaděláš, chceš-li z toho vyjít se ctí, zbav se jich nebo nech v šuplíku ale příteli bych to teda nedával. Určitě se najde něco skromnějšího a nesrovnatelně kvalitnějšího.

Odesláno
  911 napsal:

Což o to, mít aktivován účet na prodej, tak už na tom aukru jsou - nebyla jsem jediná, kdo měl zájem - ovšem já - husa -musela mít největší. :banned:

Odesláno

tohle je forum gentlemanu, krome marse 65 :), takze neni duvod ti sporste nadavat. je skoda, zes nepremyslela driv, ale s tim uz nic neudelas. jako pokud se ti libi, fajn. hlavne aby se libili priteli. predpokladam, ze hodinkam rozumi asi jako ty, takze se bude koukat na vzhled a kvalitu uvnitr nepozna. nevim jak vypadaji na zivo, takze tezko soudit. bylo to kupovany z lasky, takze kdyz mu par let vydrzi, tak je to ok :)

Odesláno
  mechano napsal:
No teď už nic nenaděláš, chceš-li z toho vyjít se ctí, zbav se jich nebo nech v šuplíku ale příteli bych to teda nedával. Určitě se najde něco skromnějšího a nesrovnatelně kvalitnějšího.

Pozor, pozor!!! - Prodám úžasné hodinky - originál značky Rousseau! :thumbsup_anim:

Movement: Japanese Citizen OS10 quartz

Case: 41.25mm x 11mm stainless steel

Ceramic crown & push-buttons

Luminous hands

Functions: Tachymeter chapter ring

Chronograph

Date window

Subsidiary seconds dial

Crystal: Mineral

Water resist: 5 ATM

Band: 200mm x 21mm genuine stitched leather strap

Stainless steel buckle

:happybday:

Odesláno
  911 napsal:
tohle je forum gentlemanu, krome marse 65 :), takze neni duvod ti sporste nadavat. je skoda, zes nepremyslela driv, ale s tim uz nic neudelas. jako pokud se ti libi, fajn. hlavne aby se libili priteli. predpokladam, ze hodinkam rozumi asi jako ty, takze se bude koukat na vzhled a kvalitu uvnitr nepozna. nevim jak vypadaji na zivo, takze tezko soudit. bylo to kupovany z lasky, takze kdyz mu par let vydrzi, tak je to ok :)

:thumbsup_anim: Tak tahle odpověď mě dostala :speak_cool: Což o to, on sice opravdu rozumí hodinkám asi jako já, ale zase si na ruku jen tak něco nedá a já taky nechci vypadat za blbce, až mu někdo prozradí původ hodinek. :sad01_anim: Tak kdo je chce koupit? :lol2:

Odesláno
  911 napsal:
tak pockej az ti dojde dopis z aukra a v prosince je strel. asi si je kouipla za levno, tak te to nemusi tolik zrat. zaplatit za to ale 700 babek tak :hang: :suicide_anim:

Nebo je nabídnu tomu, co skončil v aukci o super hodinky na druhém místě :mobile:

Odesláno

Nic si z toho nedělej takových kteří koupily SUPER švýcary za super peníze je si myslím víc.I mě samotnému se to před lety stalo.Mám je dodnes vystavené jako odstrašující příklad.Ze začátku vypadaly na oko super ale po měsíčním nošení jsem procitl.Sleduji tyhle stránky teprve dva měsíce a až teď reaguji na tvoje téma.Každý začátek je těžký.Já sám díky těmto stránkám /doufám ,že to nezní hloupě / začínám teprve teď poznávat hodinky.

Odesláno (upraveno)
  Zdaddy napsal:
Nic si z toho nedělej takových kteří koupily SUPER švýcary za super peníze je si myslím víc.I mě samotnému se to před lety stalo.Mám je dodnes vystavené jako odstrašující příklad.Ze začátku vypadaly na oko super ale po měsíčním nošení jsem procitl.Sleduji tyhle stránky teprve dva měsíce a až teď reaguji na tvoje téma.Každý začátek je těžký.Já sám díky těmto stránkám /doufám ,že to nezní hloupě / začínám teprve teď poznávat hodinky.

No a jestli jsi v začátcích, tak se děs co přijde....mnohokrát jsem to uvedl je to úchylka :helpsmilie::)

Upraveno uživatelem pete
Odesláno
  Zdaddy napsal:

Vůbec to nezní hloupě. Já na tuhle stránku narazila jen náhodou - nevím, jestli se tím vším tady dokážu prokousat - je fakt, že o hodinkách nic nevím - jen jsem chtěla na vánoce překvapit a vrhla jsem se do něčeho, o čem nemám absolutní přehled. Byla to hloupost - asi jsem se trochu přecenila :axehead:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...