Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) Tak mi, prosím, někdo poraďte nějakou značku a konkrétní typ hodinek, se kterým neudělám ostudu - ráda bych nějaký sportovně-elegantní typ s koženým řemínkem Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem Lenta
Filipes Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 bych to neviděl tak tragicky - jsou docela zajímavý a Citizen quartz (jesli tam je) bude fungovat dobře, 2.7k je moc ale to je život
Zdaddy Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 pete napsal: No a jestli jsi v začátcích, tak se děs co přijde....mnohokrát jsem to uvedl je to úchylka Na štěstí už jedny mám tady od člena chronomagu,krásný Alpiny,ale vypadá to,že nejsou poslední ano je to krásná,ale finančně náročná úchylka
Zdaddy Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Lenta napsal: Tak mi, prosím, někdo poraďte nějakou značku a konkrétní typ hodinek, se kterým neudělám ostudu - ráda bych nějaký sportovně-elegantní typ s koženým řemínkem Čistě můj názor,už bych nic neřešil,dárek je dárek a měl by udělat radost vždycky.Ostatně nejsou jen Vánoce jsou i jiné příležitosti a to už budeš určitě víc znalá.
Baker Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Filipes napsal: jsou docela zajímavý a Citizen quartz (jesli tam je) bude fungovat dobře Taky me to napadlo, otazka, jestli tam opravdu ta myota je.
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Do 3 tisíc maximálně i s dopravou - tak to mám zase akorát tak na nějaké číňany, co?!
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Filipes napsal: bych to neviděl tak tragicky - jsou docela zajímavý a Citizen quartz (jesli tam je) bude fungovat dobře, 2.7k je moc ale to je život Je je vzala za 2600,-
Jaem Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Ja by som to az tak tregicky nebral. Su to sice cinske hodinky, ale to je 50-60% produkcie v cenovej relacii do 10 000,- korun v segmente "dizajnove znacky" (mexx, kenneth cole, esprit, prim mpm...) A skutocne je v nich Citizen/Myiota OS10
spiderer Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Klidne mu je dej, na prvni pohled nevypadaji zle, fungovat budou myslim spolehlive a treba ho na zaklade tohohle kousku zacnou hodinky bavit.. ale ted nevim jestli je to dobre nebo spatne, z hlediska zajmu a radosti urcite dobre, z hlediska financi uz nikoliv
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 No, a někdy si to člověk pos.re i sám Tak já nevim - aby mě s tim nevyrazil Taky moc nejsem na nějaké cetky, šity a imitace
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Měla jsem mu radši koupit kabelku a né se pouštět do něčeho, o čem nemám ani páru.
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Tak mi jako chlapi řekněte, jaké hodinky by vám mužům udělaly radost? A nebo po čem toužíte k vánocům? Mně dochází nápady na jakýkoliv dárky.
utrejch Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Lenta napsal: Tak mi jako chlapi řekněte, jaké hodinky by vám mužům udělaly radost? A nebo po čem toužíte k vánocům? Mně dochází nápady na jakýkoliv dárky. Myslim ze si to maslo na hlave nemusis sama tak intenzivne rozmazavat. Koukni treba na seiko 5, tam najdes pekne levne kousky, eventuelne projed sekci prodam ...
kejklik Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Lenta napsal: Tak mi jako chlapi řekněte, jaké hodinky by vám mužům udělaly radost? A nebo po čem toužíte k vánocům? Mně dochází nápady na jakýkoliv dárky. copyright Neviditelný pes: Jak udělat ženu šťastnou Abys učinil ženu šťastnou stačí být: 1) přítelem 2) druhem 3) milencem 4) bratrem 5) otcem 6) učitelem 7) vychovatelem 8) kuchařem 9) elektrikářem 10) instalatérem 11) mechanikem 12) bytovým designérem 13) stylistou 14) sexuologem 15) gynekologem 16) endokrinologem 17) psychologem 18) psychiatrem 19) terapeutem 20) výkonný 21) organizovaný 22) dobrý otec 23) velmi čistotný 24) sympatický 25) atletický 26) citlivý 27) pozorný 28) galantní 29) inteligentní 30) s fantazií 31) kreativní 32) sladký 33) silný 34) chápavý 35) tolerantní 36) starostlivý 37) ambiciozní 38) schopný 39) odvážný 40) rozhodný 41) důvěryhodný 42) vděčný 43) náruživý 44) sypat komplimenty 45) rád nakupovat 46) nedělat problémy 47) velkorysý 48) bohatý 49) nedívat se po jiných Současně je třeba dát pozor na: 50) nežárlit (ale ani bez zájmu) 51) rozumět si s její rodinou 52) dát jí prostor (ale mít starost o to, kam jde) Krom toho je velice důležité: 53) nezapomenout datum: výročí (svatby, zasnoubení, prvního rande...), ukončení školy, svátek. Bohužel, i když perfektně dodržíte všechny tyto instrukce, nemusíte dosáhnout jejího 100% štěstí, protože ona se může cítit pod tlakem příliš perfektního života a utéci s prvním alkoholikem, zlodějem nebo úchylákem, kterého potká... Kvůli tomu Bůh řekl: 'Miluj ji!' Ale nikdy neříkal nic o tom, abyste ji chápal! Jak udělat muže šťastným 1) dej mu!!!
afrikab Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Lenta napsal: Tak mi jako chlapi řekněte, jaké hodinky by vám mužům udělaly radost? A nebo po čem toužíte k vánocům? Mně dochází nápady na jakýkoliv dárky. A ma nejake konicky? Co takhle se domluvit s nejakym jeho kamosem. Ten vetsinou vic, o cem sni.
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 kejklik napsal: copyright Neviditelný pes: Jak udělat ženu šťastnou Abys učinil ženu šťastnou stačí být: 1) přítelem 2) druhem 3) milencem 4) bratrem 5) otcem 6) učitelem 7) vychovatelem 8) kuchařem 9) elektrikářem 10) instalatérem 11) mechanikem 12) bytovým designérem 13) stylistou 14) sexuologem 15) gynekologem 16) endokrinologem 17) psychologem 18) psychiatrem 19) terapeutem 20) výkonný 21) organizovaný 22) dobrý otec 23) velmi čistotný 24) sympatický 25) atletický 26) citlivý 27) pozorný 28) galantní 29) inteligentní 30) s fantazií 31) kreativní 32) sladký 33) silný 34) chápavý 35) tolerantní 36) starostlivý 37) ambiciozní 38) schopný 39) odvážný 40) rozhodný 41) důvěryhodný 42) vděčný 43) náruživý 44) sypat komplimenty 45) rád nakupovat 46) nedělat problémy 47) velkorysý 48) bohatý 49) nedívat se po jiných Současně je třeba dát pozor na: 50) nežárlit (ale ani bez zájmu) 51) rozumět si s její rodinou 52) dát jí prostor (ale mít starost o to, kam jde) Krom toho je velice důležité: 53) nezapomenout datum: výročí (svatby, zasnoubení, prvního rande...), ukončení školy, svátek. Bohužel, i když perfektně dodržíte všechny tyto instrukce, nemusíte dosáhnout jejího 100% štěstí, protože ona se může cítit pod tlakem příliš perfektního života a utéci s prvním alkoholikem, zlodějem nebo úchylákem, kterého potká... Kvůli tomu Bůh řekl: 'Miluj ji!' Ale nikdy neříkal nic o tom, abyste ji chápal! Jak udělat muže šťastným 1) dej mu!!!
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 afrikab napsal: A ma nejake konicky? Co takhle se domluvit s nejakym jeho kamosem. Ten vetsinou vic, o cem sni. Hraje fotbal a vím, že přemýšlel o hodinkách, ale určitě né o čínských...tak jsem mu jedny čínský koupila...to bude mít radost, až MU je DÁM
Lenta Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 A co říkáte na tohle? - Zas nějaký podvod nebo imitace? Prodáváme nejnovější modely hodinek omega, rolex, breitling, ferrari, tag heuer, iwc, automatické strojky seiko, eta, nebo elektrické seiko, citizen, nerezová povrchová úprava, mnoho funkcí, minerální sklo, záruka 2roky, cena je 1700kč, nejnovější nabídku pošleme mailem. Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o1879657.html Inzerce z 28.9.2008, Liberec (Liberecký kraj), Nové se zárukou, Nabídka, dopravu platí Kupující, Na dobírku 1 700 Kč
Toams Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Lenta napsal: A co říkáte na tohle? - Zas nějaký podvod nebo imitace? Prodáváme nejnovější modely hodinek omega, rolex, breitling, ferrari, tag heuer, iwc, automatické strojky seiko, eta, nebo elektrické seiko, citizen, nerezová povrchová úprava, mnoho funkcí, minerální sklo, záruka 2roky, cena je 1700kč, nejnovější nabídku pošleme mailem. Adresa inzerátu: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Inzerce z 28.9.2008, Liberec (Liberecký kraj), Nové se zárukou, Nabídka, dopravu platí Kupující, Na dobírku 1 700 Kč ehm, jak to len slusne napisat ... nerobis si srandu, ze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se