Gilius Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) A co hodinky této značky???? Máte někdo???Dojmy,spokojenost???? Stál jsem nad nimi tuhle v hodinářství a přiznám se,že mne celkem zaujaly......vypadají vyloženě pěkně,na ruce též(velikost taky ujde),kožený řemen je velmi příjemný.......jasně,je to quartz(ale Ronda)......mají solidní vodotěsnost(100 m),na ven,blbnutí.....vcelku slušné. EDIT - ODKAZ Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem Gilius
patrikw Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 NIkdo nic? Já mám přes známého teď objednanej model viz. obrázek, tak doufám že to bude aspoň trochu kvalitní :-) Až dorazí dám nějaké živé foto.
ricous Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Já jsem jedny objednával na slevovém webu, pro ženu. Původní cena (prý) cca 4,5 k, platil jsem 1,2 k. To bylo v dubnu - pak jsem dlouho čekal, rozčiloval se, reklamoval, psal, volal a výsledek je ten, že mi předevčírem dorazilo zpět na účet 1,2k... Škoda, byl jsem na ně zvědavý a ženě by se líbily. EDIT: Mein Gott, skoro tři roky starý kostlivec... Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem ricous
patrikw Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Nechtěl jsem zakládat nové téma, když už jedno bylo, byť už hodně staré (abych jako nový přispivatel zdejšího fóra hend nebyl kárán za zakládání duplicit) :-) mají být zhruba za měsíc, tak uvidím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se