Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 ... není problém i s kovovým tahem - průměr pouhých 40mm a materiál lehký titan = vyloženě dámské hodinky Já nevím. Tohle si nějak na své ruce neumím představit. Připadají mi trochu brutální... Ale pro chlapa to bude asi zajímavá varianta. Ještě jsem takové na nikom neviděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Tak se mrkni treba na Tagy Aquaracer ty by se ti mohli libit ale jsou to quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Jednounačně dámské Speedmastery ... průměr je decentních 35mm, kovový tah a automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Tak se mrkni treba na Tagy Aquaracer ty by se ti mohli libit ale jsou to quartzky Tak něco velmi, velmi podobného mám na ruce Ale právě že to je ten quarz Dřív mi to tak nevadilo. (Až na ty výměny baterek: U nás nikdo nebyl a stále není schopen to udělat na počkání. Vždycky mi je posílají někam do odborného servisu). Proto by se mi líbilo mít něco, jako má přítel, to znamená automatické natahování, které člověk nemusí vůbec řešit. Alespoň on to tvrdí. I když on zase pořád řeší nějaké odchylky, pořád porovnává čas na hodinkách a v televizi, ale to já určitě řešit nebudu. Mně většinou stačí vědět, kolik je hodin tak nějak přibližně. Nějaká vteřina plus nebo mínus mě nemůže rozhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Jednounačně dámské Speedmastery ... průměr je decentních 35mm, kovový tah a automat Ty jsou fakt hezké. Děkuji za tip. Myslím, že přítel má katalog Omegy, tak se ho na tenhle model zeptám. Jsem zvědavá, co mi na ně řekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Tak to jsem ráda, že jsem vás tu pobavila. Otázka je, jestli se bude bavit můj přítel , až si z vašich návrhů vyberu . Mám takový pocit, že to co mi tu všichni zatím nabízejí, nebude asi moc levné... Zodiac zatím neznám, ale na Omegy jsme s přítelem už párkrát koukali. Ale zatím vždy jen na ty jeho pánské. Ale musím říct, že se mi některé líbily... Ahoj...hezká debata To já mám klid. žena za poslední rok dvoje SWATCH a ZODIAC...a další nechce...no a já "ujíždím" na hodinkách...ale léčím se Pro tebe odkaz na ZODIAC-máme je doma všichni, jsou fajn a takové ty sportovně pracovní - mohu jen doporušit. Ale myslím si, že by to chtělo něco víc, takže ZODIAC na sport a další nějaké "krásky", které doporučovali stejně postižení http://www.promenadewatches.com/catalog/in...dd5a35fcd7e7043 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Chlapci těžko říct, čí přítelkyně to je. Ona totiž určitě neví o všech hodinkách... Poradil bych třeba Perrelet? Na kůži vypadají imho prakticky všechny dámké modely lépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 A co hodinky s budickem? : http://forumamontres.forumactif.com/revues...1951-t35282.htm (jsou i na tahu), zde fotky zda se i na damske rucce ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dingo Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Ahoj Zrzko. Celá tahle debata je nějaká divná, jakto že tohle řešíš příteli za zády. Jestli se tak moc zajímá o hodinky, přeci by mohlo být jen utužením vztahu vybírat nějaké spolu. Ale nemůžu radit, neber to tak. Jen nápad, co takhle mít stejný typ hodinek, jen pánskou/dámskou velikost? A ty debaty nebo "hádky" o to jaký styl, značku, atd!! Obrázky tu jsou jen pro představu, nedoporučuju žádnou značku ani typ, tahle firma asi není u nás in, jen mám tyhle obrázky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Moc hezkej prispevek...zda se panove, ze nas zeny zacinaji monitorovat. Chtelo by to https misto http a pri registraci zavest overeni pohlavi sadou kontrolnich otazek napr. "Kde hledat" turbodmychadlo? 1) v kuchyni 2) v televizoru 3) v automobilu se vznetovym motorem. Pri spatne odpovedi tydenni banan na IP adresu. ...ale nejsem a nechci byt hulvat a zena stejne pronikne vsude, takze k veci.... Vim, ze "investor" bude pritel, ale prece jen nejaka cenova hladina by se hodila. Podle toho co pises je jasne, ze automaty jsou jasna volba... Z tvych aktivit plyne, ze chces hodinky spis sportovni a prehledne... Napis tedy realny cenovy interval a urcite se inspirace dockas. Zatim se podivej na www.chronoshop.cz na znacku Archimede a napis, jestli bys nejake znich povazovala za pro sebe vhodne. Zda se mi, ze nektere modely jsou tam proste unisex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Ahoj Zrzko. Celá tahle debata je nějaká divná, jakto že tohle řešíš příteli za zády. Jestli se tak moc zajímá o hodinky, přeci by mohlo být jen utužením vztahu vybírat nějaké spolu. Ale nemůžu radit, neber to tak. Jen nápad, co takhle mít stejný typ hodinek, jen pánskou/dámskou velikost? A ty debaty nebo "hádky" o to jaký styl, značku, atd!! Obrázky tu jsou jen pro představu, nedoporučuju žádnou značku ani typ, tahle firma asi není u nás in, jen mám tyhle obrázky. Dingo, taky to tak neber, ale že ty nosíš v rámci utužení vztahu s přítekyní stejnou bundu a kalhoty? Já naopak když tohle někde vidím, tak mám pocit, že něco není v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Dingo, taky to tak neber, ale že ty nosíš v rámci utužení vztahu s přítekyní stejnou bundu a kalhoty? Já naopak když tohle někde vidím, tak mám pocit, že něco není v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Proč by něco nemělo bejt v pořádku? A co takhle dámské primky z Eltonu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 (upraveno) Proč by něco nemělo bejt v pořádku? A co takhle dámské primky z Eltonu? Milisi prchni, než se do tebe všichni obují. EDIT: K tématu: Taky bych doporučil Omegy, určitě si mezi nimi vybereš. Upraveno 16. listopadu 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Jestli nakonec nejde prece jenom o vymenu pritele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrzka Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Dobré ráno, pánové. (Mimochodem, jsou tady vůbec ještě nějaké jiné ženy? Neříkejte, že jsem jediná...) Váš ohlas na můj příspěvek mě docela překvapil. Ale musím říci, že docela mile. Jen mám teď obavu, že ani nebudu stíhat reagovat na všechny vaše rady Možná ale už začínám trochu chápat svého přítele. Opravdu se tady dá asi strávit hodně času... Jen jsem zvědavá, jak dlouho mu bude trvat, než mne odhalí. A jaké budou jeho reakce... Ale bezpečně vím, že se k počítači dostane nejdříve v pondělí večer, tak máme ještě trochu času... Některé vaše návrhy se mi moc líbí. Třeba ty Perrelet jsou moc krásné, ale na mě možná až moc... Ale začínají mi vrtat hlavou ty Omegy. Zkusím se na ně podívat trochu podrobněji. Ty by asi tak nejlépe vyjadřovaly můj styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrzka Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Ahoj Zrzko. Celá tahle debata je nějaká divná, jakto že tohle řešíš příteli za zády. Jestli se tak moc zajímá o hodinky, přeci by mohlo být jen utužením vztahu vybírat nějaké spolu. Ale nemůžu radit, neber to tak. Jen nápad, co takhle mít stejný typ hodinek, jen pánskou/dámskou velikost? A ty debaty nebo "hádky" o to jaký styl, značku, atd!! Obrázky tu jsou jen pro představu, nedoporučuju žádnou značku ani typ, tahle firma asi není u nás in, jen mám tyhle Já to právě nechci řešit za jeho zády. Chci ho touto cestou jen trošku "trknout" a také se na to trochu teoreticky připravit. A zdá se, že se mi obojí podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Chacha, vynikajici thread :-) Chvalim taktiku boje, protoze az se provali ke komu patris, tak si zrejme pritel netroufne tebou vybrane hodinky nekoupit, to by si utrhl peknou ostudu:-) Omegy samo chvalim, pokud si chces vybrat sama a bez pritelovic katalogu, mrkni na web Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrzka Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 (upraveno) Chacha, vynikajici thread :-) Chvalim taktiku boje, protoze az se provali ke komu patris, tak si zrejme pritel netroufne tebou vybrane hodinky nekoupit, to by si utrhl peknou ostudu:-) Omegy samo chvalim, pokud si chces vybrat sama a bez pritelovic katalogu, mrkni na web Omegy Tak jsem se dívala na ty Omegy, a jsem trochu zklamaná. Některé modely jsou pěkné, ale ani jeden není úplně přesně to, co bych si představovala. Mám pocit, že abych byla spokojená, musela bych zkombinovat několik modelů dohromady Nejvíc se mi asi líbily tyhle: Ty s tím oranžovým páskem jsou jen tak pro zajímavost. Hodily by se mi do barvy Ale přece jen chci spíš ten kovový pásek. Ale jinak začínám mít pocit, že si do těch Vánoc ani nestačím vybrat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2008 uživatelem Zrzka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Proč by něco nemělo bejt v pořádku? A co takhle dámské primky z Eltonu? Milis, ze sis vzpomel zrovinka na tenhle film....muselo Te to tlouct hodne do oci...moc pekne, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se