Přejít na obsah

BLACKLIST


Doporučené příspěvky

Bohužel i zde na fóru občas dochází k nekorektním a až podvodným obchodům. My s tím nemůžeme nic udělat, nemáme osobní info jednotlivých uživatelů, takže to musíte řešit pak přes policii. Před každým obchodem si pročtěte recenzi na svého obchodního partnera v příslušném vlákně a řiďte se tím. Buďte opatrní, komu, kam a jak peníze posíláte. Rozhodně si dejte pozor na členy s nulovým hodnocením, u větších částek zvažte osobní setkání.

No a zde je seznam lidí, kteří podvodný prodej/nákup již zrealizovali. S těmi raději nic.

Bretya - oznámen trestný čin

StandaSDN - viz jeho hodnocení

Ardennius

Pokud se domníváte, že některý z členů tohoto fóra patří na Blacklist, kontaktujte moderátory nebo admina.

Tento příspěvek mohou upravovat pouze moderátoři či adminové. Budou se v něm objevovat členové, ktří se na Blacklist dostali. V dalších příspěvcích klidně diskutujte o tom, jak s hříšníky naložit.

Pokusím se vždy, když se někdo ocitne na výše uvedeném Blacklistu tuto informaci taktéž zvýraznit i v jeho hodnotícím vlákně tak, že k jeho jménu připojím štítek, na němž bude napsáno "blacklist".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Bert připnul téma

A nyní zvesela dále. Člen jménem Ardennius podvedl již minimálně 4 chronomagory. Vedu s nimi komunikaci, avšak celková částka ještě nedosáhla 10000,- Kč, takže zatím přestupek. Fuj. Prosím všechny, které tento člen podvedl, a kteří by se chtěli připojit k trestnímu oznámení, ať mi napíší SZ. Tato výzva se samozřejmě už netýká těch našich kolegů, s nimiž jsem v kontaktu. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...