Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Oproti tomuhle zlaty Rotary se stejnym rozlozenim ala Navitimery za par stokorun, tady cena bude mimo ceske eshopy asi podobna a kvalita taky.. ale uzivej je nejen k zatloukani hrebiku, budou docela lehky, tak by to bylo spis lesteni hrebiku ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

Aby jste náhodou Matthewa nesežrali. Zcela jasně napsal, že Defcon Carbon Yellow mu leží v zásuvce.

Odesláno
  kibi napsal:
zlocin to neni, ale komu to chces prodavat TADY...? boze... :D

já neřikám že to tu chci prodávat:D já sám bych je nechtěl a nevěřim tomu že je tu na foru někdo kdo by je chtěl... psal jsem to jenom v souvislosti s těma hodinkama Swiss Code Red o kterých je to temá... nic víc

• Dát hlas 1
Návštěvník Snow
Odesláno
  Matthew napsal:
nedělám to pro výdělek, ale protože mě to baví...

Nemusíš se obhajovat, abych řekl pravdu, je mi to celkem jedno.

Odesláno
  Matthew napsal:
jenom že tu mám účet teprv 2. den a už mě tu nemaj rádi:D ne to je fuk...

matthew,

hele bud v klidu. ty hodinky tu nemaji dobre jmeno. ale nepropagujes je tady, nejsi zatim prudic ze by je vehementne obhajoval, takze pohoda. :)

Návštěvník Snow
Odesláno
  Matthew napsal:
jenom že tu mám účet teprv 2. den a už mě tu nemaj rádi:D ne to je fuk...

Jak říkám, netrap se s tím, ono se to srovná. Na vše se časem zapomene, jen tím Calvaneem se už příliš neoháněj.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník Pavel Veinert
Odesláno

Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat.

Sám jsem majitelem zmiňovaných hodinek již přes rok. Kupoval jsem je v Helmbrechtsu. Myslím, že za svojí cenu se nemusí vůbec stydět. Kvalita je výborná, přesnost 1-2s týden, po více než roce nošení (2-3x týdně) stále jako nové.

Nejsem si jist, jestli se tu náhodou neprodává nějaká II jakost jako Sbazar, aukro atd. za ty nesmysně nízké ceny. Certifikát o "pravosti" si dnes člověk může někde opatřit. K vánocům si dojedu pro další kousek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...