Začátečníček Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Díky všem, už jsem měl příhoz. Naštěstí mě někdo ve 20min do konce překonal...
Matthew Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Pár modelů jsem už měl v ruce, teď mio v šuplíku leží Defcon Carbon Yellow. Podle mě docela hezké hodinky, užitné ke spoustě příležitostí. 1
grga_pitic Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 užitné ke spoustě příležitost...treba k zatloukani hrebiku (legrace)
spiderer Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Oproti tomuhle zlaty Rotary se stejnym rozlozenim ala Navitimery za par stokorun, tady cena bude mimo ceske eshopy asi podobna a kvalita taky.. ale uzivej je nejen k zatloukani hrebiku, budou docela lehky, tak by to bylo spis lesteni hrebiku
cortes1990 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 tak ma napada ze pri registracii na toto forum by sa mal vyplnovat nejaky dotaznik
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Aby jste náhodou Matthewa nesežrali. Zcela jasně napsal, že Defcon Carbon Yellow mu leží v zásuvce.
Adam99 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow napsal: Aby jste náhodou Matthewa nesežrali. Zcela jasně napsal, že Defcon Carbon Yellow mu leží v zásuvce. viz. příspěvek č.7 v tomto vlákně
Matthew Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Adam99 napsal: viz. příspěvek č.7 v tomto vlákně Jo to je fakt, na zakázku lidem kteří vědí co je to za značku a přesto se jim ty hodinky líbí, protože z eBaye jim je můžu sehnat levněji než na Aukru. To snad není zločin ne? 1
Matthew Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 kibi napsal: zlocin to neni, ale komu to chces prodavat TADY...? boze... já neřikám že to tu chci prodávat:D já sám bych je nechtěl a nevěřim tomu že je tu na foru někdo kdo by je chtěl... psal jsem to jenom v souvislosti s těma hodinkama Swiss Code Red o kterých je to temá... nic víc 1
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Adam99 napsal: viz. příspěvek č.7 v tomto vlákně Aha, nečtu všechna vlákna.
Matthew Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow napsal: Aha, nečtu všechna vlákna. nedělám to pro výdělek, ale protože mě to baví... 1
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Matthew napsal: nedělám to pro výdělek, ale protože mě to baví... Nemusíš se obhajovat, abych řekl pravdu, je mi to celkem jedno.
Matthew Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow napsal: Nemusíš se obhajovat, abych řekl pravdu, je mi to celkem jedno. jenom že tu mám účet teprv 2. den a už mě tu nemaj rádi:D ne to je fuk... 1
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Matthew napsal: jenom že tu mám účet teprv 2. den a už mě tu nemaj rádi:D ne to je fuk... matthew, hele bud v klidu. ty hodinky tu nemaji dobre jmeno. ale nepropagujes je tady, nejsi zatim prudic ze by je vehementne obhajoval, takze pohoda.
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Matthew napsal: jenom že tu mám účet teprv 2. den a už mě tu nemaj rádi:D ne to je fuk... Jak říkám, netrap se s tím, ono se to srovná. Na vše se časem zapomene, jen tím Calvaneem se už příliš neoháněj.
lastam Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 falkkon napsal: A nechtěl jsi říct,že to můžou KUPOVAT jen zoufalci? spis neznalci, a na tom se slusne vydelava...
Návštěvník Pavel Veinert Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Přemýšlel jsem jestli má smysl vůbec reagovat. Sám jsem majitelem zmiňovaných hodinek již přes rok. Kupoval jsem je v Helmbrechtsu. Myslím, že za svojí cenu se nemusí vůbec stydět. Kvalita je výborná, přesnost 1-2s týden, po více než roce nošení (2-3x týdně) stále jako nové. Nejsem si jist, jestli se tu náhodou neprodává nějaká II jakost jako Sbazar, aukro atd. za ty nesmysně nízké ceny. Certifikát o "pravosti" si dnes člověk může někde opatřit. K vánocům si dojedu pro další kousek.
lib Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Tak to přeju hezký Vánoce! Já radši zase jen ty teplý ponožky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se