Monkey Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 co myslite jsou tyhle Omegy original nebo fejky? pry meli slouzit jako dar v jedne Izraelske fabrice dik za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Je to limitka pro Izraelskou autobusovou spolecnost. Myslim, ze se to tady uz probiralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 tipnul bych si,že ne...ale jistě to budeš vědět,pokud je otevřeš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 19. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 estly se to tu uz probiralo tak sorrry ale ja to nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 estly se to tu uz probiralo tak sorrry ale ja to nenasel ale ne....pár členů tu nabízelo Omegy s logem Izraelských společností.....a já už jich také pár viděl.Na těchto nevidím nic,proč bych je označil jako FAKE.......nejsem odborník,a jedu spíše v digitálkách....proto Ti píšu,abys je,kdyžtak,nechal otevřít......myslím ale,že jsou origo.....toť vsjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Kdo by dával na fejk značku / nápis, která/ý ty hodinky vizuelně zpochybňuje, ne? Viděl jsem tady i Omegy s arabským nápisem - syrské dráhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 19. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Je to limitka pro Izraelskou autobusovou spolecnost. Myslim, ze se to tady uz probiralo. a nevite nekdo kolik toho bylo vyrobenyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Logo na ciferníku: "EGGED" logo (egged is the major transportation company in israel , and these watches were given to there seniors drivers) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Jedny tyhle "izraelske autobusove" quartzky jsem mel a tyto jsou v poradku. Kolik jich bylo vyrobenych nevim,l ale uz jsem jich videl ruzne kolovat celkem dost "syrske zeleznice" jsem mel od Omegy take, ale ty mely pouze na ciferniku nejaky rozsypany caj, jinak signovane nebyly Fotku zeleznicnich posilam, fotku techto autobusovych bohuzel nemuzu najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 19. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 taky bych chtel delat ve fabrice kde dostanu Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 20. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2008 tak sem je otevrel a jsou origo dik za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se