seaman Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Nahodne som narazil na tuto znacku a ich Seascoper 600 a musim povedat, ze tie hodinky ma dostali. Swiss made, manufacturer caliber, keramicka luneta, Cosc a neskutocne spracovana spona a priehlad na strojcek, ktory vyzera naozaj dobre. Niekto by mohol namietat, ze je to inspirovane Longines a pripadne inymi diver hodinkami. Nad LHC som realne rozmyslal, ale ten cifernik mi prisiel prilis prazdny, u tychto hodiniek sa mo to paci vyrazne viac a seriozne nad nimi rozmyslam. Za cenu 1.750,- Chf RRP ponukaju naozaj vela muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) 100 rokov historie uz musi nieco znamenat...ze su sikovni:) https://monochrome-watches.com/titoni-seascoper-dive-watch-hands-on-price/ Uz tu o nich nieco je Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 6 hodinami, Harwey napsal: 100 rokov historie uz musi nieco znamenat...ze su sikovni:) https://monochrome-watches.com/titoni-seascoper-dive-watch-hands-on-price/ Uz tu o nich nieco je tak, tak maj jen větší lug to lug tj pro mě NO-GO škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Na tuhle značku sse budu muset podívat. Zatím jsem jí viděl jen u jednoho místního člena, nic o ní nevím. Ty jejich hodinky vypadají hodně zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Hlavne inhouse v takej cenovej kategorii je kazdopadne zaujimave. Seascoper su zaujimave potapky a celkom seriozne o nich rozmyslam, zacinam mat dost preflaknutych znaciek a mam chut ist do niecoho takehoto, Titoni, alebo Formex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se