KralJan Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Ahoj, dostaly se mi do ruky fejky hodinek Zeppelin. Nemám je tolik nakoukaný (mám jedny a jiný model) a tak bych na první pohled i věřil že jsou pravý. Byly koupený na Ali za 777,-kč včetně dopravy. To mě navedlo, abych si pořídil originál a tak jsem učinil u Helveti v Karlíně. Takže jsem mohl začít porovnávat. Dýnko originálu je šroubované, fejk má nacvaklé. Rozměry: origo – průměr 43mm, fejk – 42 Origo – výška 14mm, fejk – 11mm Origo – váha 76g, fejk – 45g Origo mají stopky a budík. Fejky jen stopky ale všechny ručičky se při puštění stopek pohybují. Při puštění stopek velká ručička skáče po vteřinách, u fejků čtyřikrát do vteřiny. Potisk ciferníku je u origo lepší, ale já to vidím až pod lupou, lepé provedená datumovka originálu je poznat i okem. Také u fejku není vystředěná na střed okýnka. To jsou takové první postřehy v rozdílech. Originál je vždy vlevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 zajimave, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Tak to koukám, co všechno se kopčí(nuje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 10. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 jsem slepej, ta třetí fotka měla být tato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se