Přejít na obsah

Dusak vs. Carollinum

maty

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Takže z toho vylývá co? Že by se tada měl chovat jinak než doposud ? :)

snad ani né - vypadalo to prej takhle: "dobrý den já bych si chtěl za čtyři roky koupit hodinky - co mi můžete nabídnout"

Šel jsem kolem, ale já nechodil jen na kukačku, já si hodinky skutečně vybíral (to že je budu kupovat v horizontu 4let je věc druhá...)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

YPO: Tak takhle doslova jsem to neřekl, ale například ve WEMPE nebo GP jsem jim to normálně řekl, že ty hodinky si tam nekoupím dnes ani za měsíc, ale v delším časovém horizontu a vůbec s tím neměli problém, ani u Dušáka se na to netvářily nějak zle. Ale když přijdu do kšeftu s hodinkama a řeknu: "Dobrý den, chtěl bych si u vás vybrat hodinky s in-house strojkem, spíše klasické a s cenou do 250tis" a první věta co slyším není "Dobrý den, to jste tady správně" ale "To má někdo bohaté rodiče" (i kdyby to byla stokrát pravda, tak prodavač nemá nárok se k takové věci vyjadřovat) tak se mi pak nikdo nemůže divit, že od tama odcházím z ne úplně dobrým pocitem... Navíc oni ani v Carollinu neměli nic, co by si tam člověk mohl koupit hned...

Já bych se na to díval jinak. jestli se tam Tada verbálně projevoval jako někdy tady na foru,měl bych pochybnosti,zda se s ním mám bavit nebo mu dokonce prodat Jogobellu, natož hodnky za 300000

Nápodobně kolego, mezi nevycválaným mlaďochem a vzteklým dědkem možná nebude zas takový rozdíl, co se projevu týče :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Rozdíl tam je... s oním vzteklým dědkem bych klidně šel na pár dní do lesa a nebál bych se ani kd\yby se střílelo.... s tebou.... nic ve zlém, ale.... :)

Tak to je mi jasné :) Já jsem to hodnotil jenom co se týče verbálního projevu a neustálých osobních útoků :) Semnou by sis to v lese moc neužil :P

Odkaz ke komentáři

Tak to je mi jasné :) Já jsem to hodnotil jenom co se týče verbálního projevu a neustálých osobních útoků :) Semnou by sis to v lese moc neužil :P

Ono se dřív říkalo "Papeži co jest papežovo, císaři co jest císařovo" ... nebo ještě "Co je dovoleno bohům, je zapovězeno volům" ... a o tom to je... jistá forma chování která u zralého muže je nazývána sebejistotou je u chlapce nazývána drzostí... a je to tak správně.....

Mají tvoji rodiče prachy a ty je díky tomu máš také? To je fajn, ale je dobré, že alespoň tady na chronomagu ti říkáme, že tvoje budoucí "já" musí vzejít z tebe a ne mít základy v bohatství tvých rodičů.... Pokud si tohle jednoho dne neuvědomíš, tak se furt budeš chovat tak, že tě možná chudčí ale sebevědomý gentleman pošle do prdele... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Člověk první dojem, který zanechal, opraví jen těžko, pokud vůbec, ale domnívám se, že Tada se i přes své, značně nepovedené, entrée hodně zlepšil a už píše celkem v pohodě. A na srazu u Jihlavy byl také O.K.

A i kdyby se choval v Carollinu jako oligofrenik, měli by se nad to tamní profíci povznést, pokud to jsou skutečně profíci...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
"To má někdo bohaté rodiče" (i kdyby to byla stokrát pravda, tak prodavač nemá nárok se k takové věci vyjadřovat)

ten dotyčný byl docela vtipný - to je stejný jako bych si šel se svým xichtem koupit pražskej hrad :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Onion: Tak ja si tohle uvedomuju a az jednoubbudu pracovat,tal moc dobre vim,ze budu muset makat jak barevnej,abych si mohl dovolit zivotni standart,ktery bych rad mel.

YPO: Povidam, ze jsem se tam choval normalne...

Odkaz ke komentáři

to je stejný jako bych si šel se svým xichtem koupit pražskej hrad :D

:D

My se tady tomu muzem zasmat, ale zamestnanec lepsiho hodinarstvi by se takhle chovat nemel a rozhodne by nemelo zaznit to, o cem Tada pise.

Do Carollina patri profesionalni chovani, at uz tam prijde Tada, Dantechno s G-shockama, xfazer s praseci hlavou v igelitce nebo lolohh v kratasech :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
:D

My se tady tomu muzem zasmat, ale zamestnanec lepsiho hodinarstvi by se takhle chovat nemel a rozhodne by nemelo zaznit to, o cem Tada pise.

Do Carollina patri profesionalni chovani, at uz tam prijde Tada, Dantechno s G-shockama, xfazer s praseci hlavou v igelitce nebo lolohh v kratasech :thumbsup_anim:

souhlas, ale bůhví jak to bylo - možná tadovi ukápla slina na pateky za mičudu a to bych se taky neudržel :lol:

Odkaz ke komentáři

Ale onje to asi jenom člověk... a se znalostí místopisu ho lze i pochopit... Stejně tak vyhazovali z prodejny luxusních vozů mého kamaráda... Prostě vypadal jako drban a aby se jim válel v autě za min. 6 mega prostě nechtěli... ať je to jak chce, tomuhle se nevyhne žádný člověk.. a pokud byl takový "chytráček" už za ten den desátý..... ? neměl by to dělat , ale lze ho pochopit....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
souhlas, ale bůhví jak to bylo - možná tadovi ukápla slina na pateky za mičudu a to bych se taky neudržel :lol:

Mezi mě a pateky za mičudu postavili vyhazovače :D A když už sahal po hodinkách za 305tis místo zadaných maximálních 300tis tak se hned lekl a říkal: "Ty ne, ty už jsou na vás moc drahé" :D

Ale jo, už jsem se s tím zážitkem nějak vyrovnal, holt mají smůlu a já si za 5let koupím hodinky jinde :)

Odkaz ke komentáři

Prodavači/ky by se měli k lidem chovat zdvořile a nápomocně bez ohledu na to, jak vypadají a zda se zrovna chytají kupovat hodinky nebo jen "očumují". Je to nejen otázka slušnosti a profesionality, ale nelze vždy přesně říci, z koho jednou bude štědrý zákazník. A navíc je známo, že zkušenost sdělovaná mezi lidmi je nejsilnější reklama. Tedy i anti-reklama. A lidé se 7x častěji podělí o záparnou zkušenost než o tu kladnou.

Odkaz ke komentáři

Tak určitě bych šel votravovat do hodinářství a ještě bych si nechal ukazovat hodinky za 300 táců když na ně nemám,to mě hlava nebere tohleto,jako dobře kdyby se kouknul do výlohy,ale nechat si ukazovat hodinky a vědět,že si je koupím za 5 let tak to fakt nechápu.

Odkaz ke komentáři

Tak určitě bych šel votravovat do hodinářství a ještě bych si nechal ukazovat hodinky za 300 táců když na ně nemám,to mě hlava nebere tohleto,jako dobře kdyby se kouknul do výlohy,ale nechat si ukazovat hodinky a vědět,že si je koupím za 5 let tak to fakt nechápu.

Nevim, co nas tom nechápeš ? Někdo se ráno probudí a rozhodne se, že jde koupit hodinky a koupí je v prvním krámě a pak je tady za tejden prodává :) a někdo zase má chuť věc pořádně zvážit a promyslet. Já když sem měl brigádu v obchodě (nic luxusního), tak sem se vždycky snažil chovat ke všem stejně mile a uctivě a bylo mi fuk, jestli mi řek, že se de na věc zatim jenom podívat a možná koupí až bude mít prachy. Jednou je člověk prodavač a ukazovat věci sebeotravnějším zákazníkům s úsměvem na ksichtu je jeho práce. Kolik už sem viděl ve svým životě šupáků, který na tom finančně nebyli zrovna špatně a souhlasim s Tadeášem, že by jim mělo bejt hovno po tom, kde na to peníze bere. Často se mi zdá, že poměrně hodně prodavaču v luxusních obchodech má pocit, že oni jsou ti nóbl zákazníci a ne prodavač/ka za 20 hrubýho ... a koukaj na lidi z vrchu...

Upraveno uživatelem abbot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Nevim, co nas tom nechápeš ? Někdo se ráno probudí a rozhodne se, že jde koupit hodinky a koupí je v prvním krámě a pak je tady za tejden prodává :) a někdo zase má chuť věc pořádně zvážit a promyslet. Já když sem měl brigádu v obchodě (nic luxusního), tak sem se vždycky snažil chovat ke všem stejně mile a uctivě a bylo mi fuk, jestli mi řek, že se de na věc zatim jenom podívat a možná koupí až bude mít prachy. Jednou je člověk prodavač a ukazovat věci sebeotravnějším zákazníkům s úsměvem na ksichtu je jeho práce. Kolik už sem viděl ve svým životě šupáků, který na tom finančně nebyli zrovna špatně a souhlasim s Tadeášem, že by jim mělo bejt hovno po tom, kde na to peníze bere. Často se mi zdá, že poměrně hodně prodavaču v luxusních obchodech má pocit, že oni jsou ti nóbl zákazníci a ne prodavač/ka za 20 hrubýho ... a koukaj na lidi z vrchu...

ono snad ani nejde o peníze, ale o to, že si dnes nebudu vybírat auto a obcházet autosalony,když si ho chci koupit za čtyři roky = trošku postavený na hlavu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
ono snad ani nejde o peníze, ale o to, že si dnes nebudu vybírat auto a obcházet autosalony,když si ho chci koupit za čtyři roky = trošku postavený na hlavu :)

Tak hodinky se tolik nemeni jako auta, GMT mastery budou stejne dnes jako zitra...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...