Přejít na obsah

Mido celebrates 20 years of its unique alliance with architecture

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Značka Mido slaví výročí dvaceti let vzniku modelové řady čerpající inspiraci ze světové architektury. Poprvé představili řadu hodinek All Dial, jejíž současná podoba vychází z tvarů slavného Kolosea v Římě.

K této příležitosti se značka chystá odhalit pět exkluzivních modelů ze svých vlajkových kolekcí: All Dial, Baroncelli, Ocean Star, Multifort a Commander. Každý model vzdává hold ikonické budově, se kterou je spojen. Výtvory z této architektonické série, prezentované ve speciální jubilejní krabičce, budou odhaleny v průběhu roku 2022.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
před 15 hodinami, Daemonultimate napsal:

Tak to oni samozřejmě umí, ale jen na modelech, na kterých chtějí :)

To mi je jasné, len niekedy ich nechápem. Napríklad tieto Ocean Star. na 3 je menší index, nakoľko je tam dátum, zmenšia ho aj na 9, aby to bolo symetrické a potom tam dajú biely day/date čím z môjho pohľadu úplne po*** inak skvelé hodinky. Ale možno je chyba vo mne a zvyšku populácie sa to páči 🙂

Odesláno
před 2 hodinami, Willie McBride napsal:

To mi je jasné, len niekedy ich nechápem. Napríklad tieto Ocean Star. na 3 je menší index, nakoľko je tam dátum, zmenšia ho aj na 9, aby to bolo symetrické a potom tam dajú biely day/date čím z môjho pohľadu úplne po*** inak skvelé hodinky. Ale možno je chyba vo mne a zvyšku populácie sa to páči 🙂

Tak to Tě mohu uklidnit, minimálně tady na fóru nás bude víc ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...