pkovacik Odesláno 8. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Ahoj, díky za odpověď, je mi jasné, že nic není na věky. Ale hodinky o část barvy přišli za první 3 měsíce používání (březen-červen 2022) kdy jsem se s nimi nekoupal, teda pokud nepočítám sprchu pitnou vodou a ta by zřejmě tolik chloru aby tohle způsobila obsahovat neměla. U uživatele Sodekcz o pár příspěvků výše čtu, že titanovky nosí nejčastěji a podobnou věc jsem na fotce nepostřehl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Rozumim. Zalezi, jak moc ti to vadi. Asi zalezi i na stylu/zpusobu pouzivani hodinek. Jak moc dochazi k oteru. Kazdopadne poslat na reklamaci to muzes vdycky, ale osobne bych od toho trvale reseni necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 8. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Na praktickou funkci to nemá vliv, takže mi to prakticky nevadí jen mi jde trošku o princip. Pokud je to standartní věc, tak to asi řešit nebudu, jen je mi divné, že o tom není tady nikde ani zmínka protože podobných typů uživatelů s touto konstrukcí hodinek tady musí být mraky. Pro to jsem si jen chtěl ověřit, jestli to není chyba jen u mě. (napadá mě třeba že ve fabrice zapomněli polotovar odmastit nebo něco podobného před povrchovkou.....Sám dělám ve výrobě a vím, že se vždycky všechno dokonale nepovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 (upraveno) Mozna se nekdo z uzivatelu stejneho/podobneho modelu ozve. Ja mel nekolikery Citizeny, ale zadne s takto resenou lunetou. Ale pochopitelne to muze byt chyba konkretniho kusu. Setkal jsem se s tim, ze identicky model Citizenu mel ve dvou pripadech mirne odlisnou povrchovou upravu (titan), vc. tonu barvy. Upraveno 8. září 2022 uživatelem seikó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EasyDaviD Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Možno máš iba smolu na vadný kus, ale keď vidím, že ich máš z TimeStore, tak ma napadá iná myšlienka, nebudem ju sem ale písať, lebo by ma začali niektorí osočovať (s TimeStore mám vlastnú skúsenosť). @seikó možno ich vyrobili iné továrne, alebo neboli (niektoré) pravé, inak sa rôzna povrchová úprava vysvetliť nedá. Ale aj v prípade, že ich vyrobili v inej továrni by mal byť postup a teda aj výsledok výroby rovnaký - nejde tu predsa o nejakú nade in šmejd značku - od toho sú tu iní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 @EasyDaviD V mem pripade byly oba kusy original. Podle me slo o upravy techologoie vyroby (slo o znacny casovy odstup). To, co tu ma kolega na fotkach jsou imho take originaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EasyDaviD Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Ak tam bol veľký časový odstup, tak ta úprava technológie je pravdepodobná (hlavne ak to bol nejaký starší model, lebo inak Citizen má titan celkom vychytaný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 před 7 hodinami, pkovacik napsal: Ahoj, díky za odpověď, je mi jasné, že nic není na věky. Ale hodinky o část barvy přišli za první 3 měsíce používání (březen-červen 2022) kdy jsem se s nimi nekoupal, teda pokud nepočítám sprchu pitnou vodou a ta by zřejmě tolik chloru aby tohle způsobila obsahovat neměla. U uživatele Sodekcz o pár příspěvků výše čtu, že titanovky nosí nejčastěji a podobnou věc jsem na fotce nepostřehl... Můžu potvrdit, zatím žádný takový problém nemám a to je nějaký pátek nosím. Zdar, Šodek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 8. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Pošlu jim to a uvidím, zatím reagovali korektně. Pak napíšu, jak jsem dopadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se