Přejít na obsah

Citizen CC9020,.....

pkovacik

Doporučené příspěvky

Ahoj, díky za odpověď, je mi jasné, že nic není na věky. Ale hodinky o část barvy přišli za první 3 měsíce používání (březen-červen 2022) kdy jsem se s nimi nekoupal, teda pokud nepočítám sprchu pitnou vodou a ta by zřejmě tolik chloru aby tohle způsobila obsahovat neměla. U uživatele Sodekcz o pár příspěvků výše čtu, že titanovky nosí nejčastěji a podobnou věc jsem na fotce nepostřehl... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na praktickou funkci to nemá vliv, takže mi to prakticky nevadí jen mi jde trošku o princip. Pokud je to standartní věc, tak to asi řešit nebudu, jen je mi divné, že o tom není tady nikde ani zmínka protože podobných typů uživatelů s touto konstrukcí hodinek tady musí být mraky. Pro to jsem si jen chtěl ověřit, jestli to není chyba jen u mě. (napadá mě třeba že ve fabrice zapomněli polotovar odmastit nebo něco podobného před povrchovkou.....Sám dělám ve výrobě a vím, že se vždycky všechno dokonale nepovede 

Odkaz ke komentáři

Mozna se nekdo z uzivatelu stejneho/podobneho modelu ozve. Ja mel nekolikery Citizeny, ale zadne s takto resenou lunetou. Ale pochopitelne to muze byt chyba konkretniho kusu. Setkal jsem se s tim, ze identicky model Citizenu mel ve dvou pripadech mirne odlisnou povrchovou upravu (titan), vc. tonu barvy. 

Upraveno uživatelem seikó
Odkaz ke komentáři

Možno máš iba smolu na vadný kus, ale keď vidím, že ich máš z TimeStore, tak ma napadá iná myšlienka, nebudem ju sem ale písať, lebo by ma začali niektorí osočovať (s TimeStore mám vlastnú skúsenosť).

@seikó možno ich vyrobili iné továrne, alebo neboli (niektoré) pravé, inak sa rôzna povrchová úprava vysvetliť nedá. Ale aj v prípade, že ich vyrobili v inej továrni by mal byť postup a teda aj výsledok výroby rovnaký - nejde tu predsa o nejakú nade in šmejd značku - od toho sú tu iní.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, pkovacik napsal:

Ahoj, díky za odpověď, je mi jasné, že nic není na věky. Ale hodinky o část barvy přišli za první 3 měsíce používání (březen-červen 2022) kdy jsem se s nimi nekoupal, teda pokud nepočítám sprchu pitnou vodou a ta by zřejmě tolik chloru aby tohle způsobila obsahovat neměla. U uživatele Sodekcz o pár příspěvků výše čtu, že titanovky nosí nejčastěji a podobnou věc jsem na fotce nepostřehl... 

Můžu potvrdit, zatím žádný takový problém nemám a to je nějaký pátek nosím.

Zdar, Šodek

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...