sprocha Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Odesláno 12. září 2019 Děkuji za obchod, výborná domluva, blesková platba, vše ok. Doporučuji.
Bembeg Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Vše v naprostém pořádku,rychlá platba, doporučuji k obchodování a děkuji.
Xenomorfus Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 I ja dekuji za obchod. Kolega rychle reagoval, okamzite odeslal penize, zkratka vse, jak se slusi a patri na spravneho chapa.Kdykoliv znovu.Hluboskloneni.
Teatime Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2021 Komunikace, spolehlivost, vše v pohodě. Ale především: velkorysost! Vzácná dnes vlastnost. Omylem jsem v inzerátu snížil cenu o 10.000 Kč. Když jsem ráno viděl, kolik je zájemců, došlo mi to, a když už jsem je namlsal, nechtěl jsem všechny zklamat, tož jsem navrhl cenu na půl cesty - o 5.000. A kolega nabídl cenu vyšší, v jednu chvíli mi snad dokonce nabízel tu původní před slevou!!! Ego, chcete-li obchodovat s někým, u koho se nemusíte bát malicherných popotahování, tímhle gentlemanem to lze. A já moc děkuju, žes mi vrátil zase kousek víry v lidstvo!
miroslav zub Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 S Petrem bylo vše v naprostém pořádku. Rychlá komunikace, platba, vše na 1*. Vřele doporučuji.
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Odesláno 16. května 2022 Přidávám se s kladným hodnocením, rychlá, srozumitelná domluva, bleskové zaslání peněz, a perfektní spolupráce!
tikzot Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Nenašel jsem tak zakládám Petrovi nové hodnotící vlákno, děkuji za pohodový a rychlý obchod a vřele doporučuji.
Harwey Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Zlucil som 3 rozne hodnotiace vlakna do jedneho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se