jartop Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Ahoj. Nemá někdo zkušenosti s tímto kouskem? A propos - nějaké názory na tyto hodinky? http://www.junkers-uhren.de/mechanische-uh...artikel399.html http://hodinky.obchodni-dum-mija.cz/junker...f1-s63-dp11032/ Díky J.
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Je v nich Poljot 3133, lety provereny kalibr s pomerne dlouhou rezervou (tusim nekde kolem 55 hodin). Tady mas poradnou fotku, mi se libi v cernem provedeni - maji hezci rucky.
jartop Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Je v nich Poljot 3133, lety provereny kalibr s pomerne dlouhou rezervou (tusim nekde kolem 55 hodin). Tady mas poradnou fotku, mi se libi v cernem provedeni - maji hezci rucky. To mají, ale nevím proč....líbí se mi ten světlý ciferník v kombinaci s hnědým řemenem...
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 To mají, ale nevím proč....líbí se mi ten světlý ciferník v kombinaci s hnědým řemenem... Mas pravdu, taky se mi to libilo
jartop Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Mas pravdu, taky se mi to libilo Takže se dají považovat za "vhodný" kup? Co třeba porovnání se Steinhart? Nemyslím po tech. stránce....
jartop Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Nevíte, ve kterém kamenném obchodě by se daly vidět?
Conrad Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Takže se dají považovat za "vhodný" kup? Co třeba porovnání se Steinhart? Nemyslím po tech. stránce.... Tahle železná anička se tady jednou prodávala a dodnes mě mrzí že mi utekla.
Gilius Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 budu se opakovat....Junkersky mne sem dovedly......sice jsem se "našel" jinde,ale Junkersky jsou pořád moje krevní......ale vlnité.....to jsou Junkersky.....bez vlnitého ciferníku nebrat......
jartop Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 No...ono je jich dost pěkných modelů. Jen řeším dilema - líbí se mi ty světlé, ale...také na foru nabízené B Colt Je to dilema, které nevím, jak rozlousknout...
jartop Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 budu se opakovat....Junkersky mne sem dovedly......sice jsem se "našel" jinde,ale Junkersky jsou pořád moje krevní......ale vlnité.....to jsou Junkersky.....bez vlnitého ciferníku nebrat...... Jasně - vlnitý plech se mi moc líbí!
polifka Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Nedávno jsem viděl asi 6 provedení v prodejně pro aviatiky v hale na staré Ruzyni (tuším, že se to jmenuje terminál 3). Není problém s jejich odzkoušením na ruce, prodejce je ochotný.
jartop Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Je to k pos...í. Viděl jsem tyto Zena a musím řešit další dilema!!! Má někdo zkušenosti se značkou? Díky J.
Olda Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Je to k pos...í. Viděl jsem tyto Zena a musím řešit další dilema!!! Má někdo zkušenosti se značkou? Díky J. Značka je slušná, tento model vypadá zajímavě. Bohužel, jako teměř vždy u Zeno to kazí to letadélko. Občas se najde nějaký model který ho má na dýnku a ne na ciferníku. Vypadá to, že už jsi taky zralý na léčení,
jartop Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Značka je slušná, tento model vypadá zajímavě. Bohužel, jako teměř vždy u Zeno to kazí to letadélko. Občas se najde nějaký model který ho má na dýnku a ne na ciferníku. Vypadá to, že už jsi taky zralý na léčení, Mně zrova to letadélko nevadí... A navíc jsem je teď našel s Unitasem, vteřinovkou na 9 a průhledem na strojek!!!
lomo135 Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Mně zrova to letadélko nevadí... A navíc jsem je teď našel s Unitasem, vteřinovkou na 9 a průhledem na strojek!!! Pošli odkaz nebo sem dej přímo fotku. Chceme se také pokochat. (Ať to nemusím hledat )
Baker Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Tipnul bych si ... Zeno Nostalgia ?
jartop Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Pošli odkaz nebo sem dej přímo fotku. Chceme se také pokochat. (Ať to nemusím hledat ) Tak tady jsou ty s Unitasem.....
jartop Odesláno 26. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Sakra....to je dilema. Ještě někdo něco víte o Zeno?
Duke650 Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Sakra....to je dilema. Ještě někdo něco víte o Zeno? Zeno... jak to stručně popsat a nevyvolat flame.. já tuto značku vnímám jako střední nebo nižší středné třídu (v relaci k ostatním swiss made) Když už tak se mrkni i na značku Davosa ... není tak profláklá, nemá to letadýlko (které tě po půl roce bude mrzet) http://www.davosa.ch/de/collection/watch_d...php?WatchID=111 http://www.davosa.ch/de/collection/watch_d...php?WatchID=112 http://www.davosa.ch/de/collection/watch_d...php?WatchID=209
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se