Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnesni odpoledne jsem shanel po webu info o jednech Orientech a narazil jsem v jejich hodinkach na tyto dve podivnosti. Prosim zdrzte se komentaru o tom jak jsou hrozne, vybral jsem foto barevne kombinace ktera je nejcitelnejsi (byt i nejhnusnejsi).

U potapkek co vypadaj v poho me zarazilo, ze vedle stredy je jeste cislo 3. Jedine co me napadlo je to, ze tam den pisou slovne i cislem. To mi prijde prdle, ale nic jineho me nenapada. Trefil jsem to?

Ale co chtel basnik rict u tech zlatych mi unika. Datumka tam je klasicka, proc je datum a dny v tydnu okolo ciferniku??? Je tam jakasi korunka a tlacitko navic, ale jak to funguje netusim. Vysvetli nekdo?

post-3003-1227640100.jpg

post-3003-1227640129.jpg

Odesláno
Dnesni odpoledne jsem shanel po webu info o jednech Orientech a narazil jsem v jejich hodinkach na tyto dve podivnosti. Prosim zdrzte se komentaru o tom jak jsou hrozne, vybral jsem foto barevne kombinace ktera je nejcitelnejsi (byt i nejhnusnejsi).

U potapkek co vypadaj v poho me zarazilo, ze vedle stredy je jeste cislo 3. Jedine co me napadlo je to, ze tam den pisou slovne i cislem. To mi prijde prdle, ale nic jineho me nenapada. Trefil jsem to?

Ale co chtel basnik rict u tech zlatych mi unika. Datumka tam je klasicka, proc je datum a dny v tydnu okolo ciferniku??? Je tam jakasi korunka a tlacitko navic, ale jak to funguje netusim. Vysvetli nekdo?

Pokud me nemyli zrak, na tech zlatych je pod "kalendarem" napsano neco Reserve, zrejme Power.

Odesláno (upraveno)

Podle kalendáře si jednou měsíčně nastavíš den a den v týdnu, a celý měsíc máš kalendář na hodinkách... korunkou na pozici 4, proti sobě nastavíš vnitřní lunetu a ciferník s nepohyblivými daty. Obdoba plechových kalendáříků na řemíncích.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno (upraveno)

4 Rimmer:

Jojo, rezervu ukazuje rucka na 12 co je ve vyseci nad tim napisem reserve

4 Cyber:

Diky za vysvetleni, jednoduche a genialni. Ikdyz bych to nechtel.

edit: jinak s tim WED 3 jsem se strefil? Nebo to ma hlubsi smysl ci vic moznosti nastaveni?

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Ten znam, dodnes potkas chlapky okolo padesatky co ti v hospode budou hodinu vypravet jaky ze to maji libovy hodinky... Orienty s timhle kalendarem za komaru asi dost frceli, kdyz jsou na ne (pravem) hrdy jeste dnes :thumbsup_anim:

Odesláno
Ten znam, dodnes potkas chlapky okolo padesatky co ti v hospode budou hodinu vypravet jaky ze to maji libovy hodinky... Orienty s timhle kalendarem za komaru asi dost frceli, kdyz jsou na ne (pravem) hrdy jeste dnes :thumbsup_anim:

jojo digi s kalkulačkou, se sedmi hudbama a Orienty s věčným kalendářem :-) Pak taky vodotěsný Sporty a Poljoty s budíkem a chronograf Ruhla z východního Německa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...