MartyNbk Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 Dnes mi přišli. Musím se pochlubit. Bohužel foťák je nic moc a model nechtěl "posedět", ale snad se vám to i tak bude líbit.
Gorg Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Dnes mi přišli. Musím se pochlubit. Bohužel foťák je nic moc a model nechtěl "posedět", ale snad se vám to i tak bude líbit. Tak nevim, jestli se rackovi libi nebo ne....aby si nerikal....bejt to aspon opravdove potapky...treba Seiko Monster, to by bylo pokoukanicko... ...to nic, jenom postuchuju. Gratuluju k prirustku...at delaji radost. Mozna hodinky a rak by si zaslouzili fotky solo... Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem Gorg
Vit Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Dnes mi přišli. Musím se pochlubit. Bohužel foťák je nic moc a model nechtěl "posedět", ale snad se vám to i tak bude líbit. Gratuluju, jak jsi tam toho raka poslal?
N4M Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Hezký chronografy. Jakej maj průměr? Vypadaj bytelně - co to váží? A samozřejmě gratuluju Tak nevim, jestli se rackovi libi nebo ne.... A já si říkám, kde vidíš toho racka a pak mi došlo, že píšeš bez diakritiky
MartyNbk Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Gratuluju, jak jsi tam toho raka poslal? Chvilka čekání a přišel se na ně kouknout. On je desně zvědavej.
MartyNbk Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Hezký chronografy. Jakej maj průměr? Vypadaj bytelně - co to váží? A samozřejmě gratuluju A já si říkám, kde vidíš toho racka a pak mi došlo, že píšeš bez diakritiky Rozměry 46 x 13 (s korunkou) Hmotnost: dodatečně zjistím a večer to sem dám
stando Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Chvilka čekání a přišel se na ně kouknout. On je desně zvědavej. B Pekne hodinky ...len nech RACK dava pozor,aby ho tritium radioaktivne neoziarilo
MartyNbk Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Rozměry 46 x 13 (s korunkou) Hmotnost: dodatečně zjistím a večer to sem dám Tak hmotnost je asi 100g + - autobus
Kyle Case Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2008 Super fotka a nápad. Asi nafotím letecké Primky v kleci s ptáčkama :-)))
MartyNbk Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Super fotka a nápad. Asi nafotím letecké Primky v kleci s ptáčkama :-))) Fákt?! To musím vidět !!!!
indigo Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Nebyla by fotka hodinek na zápěstí ?
911 Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Nebyla by fotka hodinek na zápěstí ? jen rada, vlevo nahore je "hledani", staci zadat "traser supersport" a najdes http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=175357 jinak u kubsona jsou porad za vynikajici cenu
indigo Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 dík za odkaz, tak daleko v historii hledání jsem se nedostal
mindy Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Zdravim vas vsetkych tak chcem sa pochvalit svojimi prvymi hodinkami ktore mam.....doteraz som ziadne nemal stacil mi mobil. :sad01_anim: .ale ani neviem ako som sa nejako dostal na toto forum po prezreti niekolkych fotiek sa mi hodinky fakt zapacili a do dvoch dni som si hned jedne aj objednal....kupil som si trasery proste sa mi zapacili na prvy pohlad a este k tomu aj cena bola v pohode takze bolo rozhodnute....uz ich mam 3 dni a su fakt super ani ich dole z ruky vobec nedavam ..a pomaly uz aj premyslam ake si kupim dalsie...
engels Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 Krasavice, jestli někdy pujdou do prodeje hasim se
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se