Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne tak napadlo....přemýšlíte při nákupu svých hodinek o tom,že je zachováte pro své děti,vnuky....prostě jako i o případném dědictví???Nebo myslíte jen na své touhy,potřeby....nutkání????

....snad to není hloupé téma......kdyby jo,tak prosím moderátora o smazání.......díky.

Odesláno
já dostal od rodičů do života jen dobrou radu :D

tož já ani to ne....ale přecejen.....pár lidí tu už napsalo,že třeba dostali hodinky od rodičů,či prarodičů......viz třeba Snow.....který sice o hodinky přišel,ale ........

Se jen ptám......

Odesláno

No já dostal od táty někdy kolem osmnáctého roku kapesní omegy v hezkém stavu. On je měl od svého táty (mého dědy - zemřel dřív než jsem se narodil) a nikdy je nenosil. Já je potom nosil na škole (frajeřina), jednou jsem je chtěl i prodat ale dneska jsem rád, že jsem to neudělal. A až z toho bude mít rozum můj syn, tak mu je dám. To už bude čtvrtá generace a přijde mi to docela pěkné. Ale hodinky si kupuju především pro sebe, na dědění zatím nekoukám, ono to navíc téměř vždycky špatně dopadne, znát to ty mladý si ničeho neváží! :crying_anim02:

Odesláno

dobře,žes je neprodal.......táta má po svém otci také kapesní Omegy....tuhle poudal,že je někdo z nás zdědí...tak jsem zvědavej....:) Jsou v top stavu.....jeho otec je nosil svátečně a tata vůbec.......

Návštěvník YPO
Odesláno

.... zmateně nakupuji Giliusi dost zmateně :lol2: - doufám, že tomu už brzy bude konec ...

Odesláno (upraveno)

Pří nákupu se snažím dodržovat jedno pravidlo,kupovat přes den,protože večer na netu když se hladina červené Tarapacy v lahvi blíží ke dnu bych byl snad schopen koupit i kremelský orloj,kdyby ho tu někdo nabízel. :wine:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

No vidíš! Kapesní omegy, tak to mám radost že mají podobné osudy, ty moje jsou také docela hezké, je k nim ještě takové niklové ochranné pouzdro. To má vevnitř červený filc a slídové sklíčko, takové kalné. No a zjistil jsem že ty hodinky mají v jednom místě svoje sklíčko trochu ošoupané právě od té slídy. Tady je vidět že to opatrnictví není ve všem dobré, snad to půjde rozleštit.

p.s. to bylo to gillius, než to naškrábu tak jsem jinde v pořadí sorry

Upraveno uživatelem atim
Odesláno

Nakupuju tak, aby za par let hodnota tech hodinek byla vyssi, nez ted pri nakupu. Mozna se to budu zdat nekomu u g-shocku divne, ale je to tak. :)

2YPO : se mi zdalo, ze nakupujes docela rozumne, kdyz hledas uz jen jedny hodinky...

Odesláno
No vidíš! Kapesní omegy, tak to mám radost že mají podobné osudy, ty moje jsou také docela hezké, je k nim ještě takové niklové ochranné pouzdro. To má vevnitř červený filc a slídové sklíčko, takové kalné. No a zjistil jsem že ty hodinky mají v jednom místě svoje sklíčko trochu ošoupané právě od té slídy. Tady je vidět že to opatrnictví není ve všem dobré, snad to půjde rozleštit.

p.s. to bylo to gillius, než to naškrábu tak jsem jinde v pořadí sorry

je to k pochopení....až se u otce stavím,zkusím je blýsknout......:)

Návštěvník YPO
Odesláno
Pří nákupu se snažím dodržovat jedno pravidlo,kupovat přes den,protože večer na netu když se hladina červené Tarapacy v lahvi blíží ke dnu bych byl snad schopem koupit i kremelský orloj,kdyby ho tu někdo nabízel. :wine:

jsem na tom dost podobně - pro to se mně pro jistotu kubson ptá ráno znovu jestli to skutečně chci :lamo:

Návštěvník YPO
Odesláno
ne????....to aby sis nechal udělat nějakej solitér......dle vlastního návrhu......ani poté bys nebyl spokojen????

momentálně ujíždím na tomhle - doufám,že mi to vydrží aspoň týden :)

Odesláno (upraveno)
jsem na tom dost podobně - pro to se mně pro jistotu kubson ptá ráno znovu jestli to skutečně chci :lamo:

:lol2::lol2::lol2:........alkohol je metla lidstva.....indijáni na to dojeli...bacha.....:lol2:

no a k těm hodinkám.....člověče...u Tebe by se možná i vyplatilo uzavírat sázky na to,jak dlouho Ti vydrží.....:)......myslím to v dobrém......:)

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno
:lol2::lol2::lol2:........alkohol je metla lidstva.....indijáni na to dojeli...bacha.....:lol2:

no a k těm hodinkám.....člověče...u Tebe by se možná i vyplatilo uzavírat sázky na to,jak dlouho Ti vydrží.....:)......myslím to v dobrém......:)

Někdo tady má hezké motto-- to je pořád řečí o škodlivosti alkoholu,ale všechny epidemie jsou z vody :thumbsup_anim:

Odesláno

Souhlas...uz praclovek pil, co za jeskyni zkvasilo...

...nesouhlasim s tim, ze nejstarsi remeslo bylo hrncirstvi nebo prostituce....urcite to byla vyroba kvasenych moku :D :wine:

Odesláno
ne - nic echt neexistuje :)

Souhlas...vždy mě něco popadne, do oka vleze a pak se klepe účet...no a pak poslouchám manželku jak remcá a nadává, ale naštěstí jí to vždy přejde. Jinak syna jsem už trošku svou úchylkou nakazil - své v tom asi hrají geny, ale je ještě mlád :punk: , takže ve svých 15ti to bere ze svého pohledu :lamo: :wine: takže teď chce nosit jiné věci - baterie - ale třeba časem...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...