miroslav zub Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Zdravím Vás Paneristi, mám na Vas dotaz. Nemáte někdo zkušenost s tímto modelem? Jde mi o to zda má hacking. Při nastavení data jsem si všiml, že vterinovka stále běží, a nikde jsem se nedocetl jak to je. Psal jsem do Carollina a také nevěděli. Psal jsem i na stránky Panerai, ale zatim bez odezvy. Děkuji za rady a postřehy. Míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Pokud si vzpomínám tak aktuální P.900 v rámci “katování kostů” hacking NEMÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Ahoj, našel jsem tohle videjko. Je to sice divnořečí, ale přeskoč na 1:20 a tam to uvidíš. Otáčením korunky v protisměru se otočí i chod vteřinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 31. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Ahoj, taky jsem to video našel, dokonce se mi zdá že v jednu chvíli šla ta vterinovka do protisměru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 4 hodinami, miroslav zub napsal: Ahoj, taky jsem to video našel, dokonce se mi zdá že v jednu chvíli šla ta vterinovka do protisměru To se ti nezdá to šla. Ty strojky tak fungujou. Když přetáčíš rychle, tak se nic neděje a když pomalinku, tak docílíš zpětný chod. Takto funguje i například kalibr Prim 68.3 a ostatní. Netuším proč, ale je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Jo, něco podobného (vteřinovka občas poskakující sem a tam při posouvání času) jsem kdysi viděl i u nejbídnějších Orientů co neměly ani manuální nátah, nestály ani čtyřku a dezintegrovaly se už po pár týdnech provozu. Ale rozhodně bych si to netroufnul nazývat “hacking” a o to větší ostuda je potkat něco podobného v “prémiovém” domečku s logem PANERAI - a je mi úplně putna že podobná trapárna byla donedávna k nalezení i u Pateků(?) za nesmysl, když si vzpomenu že už u (o 10 let staršího ale skutečného inhouse) P9001 v PAM320 býval nejen funkční hacking, ale i reset(!) vteřinovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.