Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2022 Značka TH představuje novinku, která bude dostupná od května. Jsou to hodinky v tradičním spojení TH+Porsche Gulf. Hodinky jsou osazeny inhousem s chronografem Calibre 02. Barvy byly více doladěny k barvám moře a nově se chlubí krásným sunburst modrým číselníkem.
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2022 Price & Specs: Model: Tag Heuer Monaco Gulf Edition 2022 Reference: CBL.2115.FC6494 Case/dial: 39mm diameter, stainless steel case, blue sunray dial Water resistance: 100m (10 bar) Movement: Tag Heuer Calibre 02, automatic, 33 rubies Frequency: 28,800 vph (4 Hz) Power reserve: 80h Functions: Hours, minutes, seconds, chronograph, date Strap: Blue calfskin Price: £5,450, available in May
Willie McBride Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 Na fotkách sa mi fakt páčia, škoda len, že sa ešte nenaučili robiť dátumovku vo farbe ciferníka
Daemonultimate Odesláno 3. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2022 (upraveno) No ale zas ji umí dělat v barvě subciferníků, což mi v tomto případě zapadá stejně dobře. Upraveno 3. dubna 2022 uživatelem Daemonultimate
nicomnik3333 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 klasika ktora neomrzi ale nejako som na ne este nedospel. ale cifernik maju naozaj krasny
Willie McBride Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 V 3. 4. 2022 v 20:55, Daemonultimate napsal: No ale zas ji umí dělat v barvě subciferníků, což mi v tomto případě zapadá stejně dobře. Rozšířit Snažil som sa to obhájiť (sám pred sebou) subciferníkmi, no mne sa tam nejako nehodí (ale ja som celkovo nejaký hnidopich do dátumoviek - buď musí byť dizajnovo perfektná, alebo nech tam nie je vôbec )
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 Já zas beru datumku jako nutnost a jsem benevolentní k tomu, že tam mnohdy nezapadá, ruší, nemá dokonalé zpracování. Ale být tam musí
Willie McBride Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2022 V 5. 4. 2022 v 19:31, Daemonultimate napsal: Já zas beru datumku jako nutnost a jsem benevolentní k tomu, že tam mnohdy nezapadá, ruší, nemá dokonalé zpracování. Ale být tam musí Rozšířit Chcel by som mať tvoj pohľad na dátumovku, život by bol jednoduchší Ja kým nájdem hodinky s dátumovkou, ktorú znesiem, tak 20 pekných hodiniek zavrhnem ... no na tieto si počkám naživo. Nie som fanúšik Monaco, skôr som vždy mal rád Carreru, no tieto sa mi na fotkách fakt páčia.
KurtCz Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2022 Mě se líbí. Podařená evoluce legendárních hodinek.
Willie McBride Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2022 Dnes som ich mal na ruke a sú parádne. Odpustil by som im aj tú dátumovku
Willie McBride Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Odesláno 13. května 2022 @Daemonultimate inak balenie som čakal od TH trošku zaujímavejšie, ... no čo tam po krabičke, hodinky sú super.
Willie McBride Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Odesláno 30. května 2022 Roky ma TH Monaco vôbec nezaujímali, no čím viac sa o nich dozvedám, tým viac ma tie hodinky bavia.
DarylVanHorne Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 Tak krom Whatsappu, pogratuluju i veřejně tady Jsou parádní. PS: Stejně jsi magor, co všude hledá chyby, se vůbec divím, že jsi jim to odpustil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se