sup Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Tak se mi podařilo sehnat limitku SEIKO Brian May limited edition. Krásné pouzdro dárkové pouzdro jako na kytaru kytaristy od Queenů Briana Maye. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Seiko mi nevím proč nic neříká, ale tyhle se mi libily, navíc Queen je moje srdcovka, dobrej nápad a vypadají parádně, ještě kdyby to byly eco drivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Mám tyto hodinky z první edice, tímto počinem mne Seiko docela zaskočilo, už předpokládám, že bude následovat PVD verze. Limitovaná edice pomalu ztrácí smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Stříbrné jsem viděl na živo, nosí je jeden pán na burze gramodesek, prý jich bylo v ČR hrozně málo. Tak jsem mu ukázal na ruce předlohu SKX. Stříbrné Mayovky jsou super, hlavně naživo. Zlaté se mi fakt nelíbí. Možná na zlatým jubilee a v zářivějším odstínů zlaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahyna Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Stříbrné z první edice jsou krásné, zlatá mi k nim nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se