Disco_Dawe Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 Zdravím nadšence Orisu, ken se chci zeptat, jak měníte reminek? Mám kovový tah a chtěl bych kaučuk na více sportovní aktivity, nicméně mám problém s výměnou.. dlouho jsem nemohl sehnat správný nástroj, resp. Bit ve tvaru Y. Když jsem jen našel a zakoupil, byl do špice, tak jsem jej zbrousil na správný rozměr, ale pak jsem si všiml, ze se jedna o magnetický Bit . Jelikož vím, ze obecně magnet u hodinek zrovna neprospívá, chci se zeptat jestli i takový malý magnetismus je problém, nebo zda mohu bit použit. Případně, co byste radili, nebo kde zakoupit bit přímo na Aquis. Předem díky za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 Normálně to tím udělej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kybacz Posted January 6 Report Share Posted January 6 V 27. 4. 2022 v 12:03, Disco_Dawe napsal: Zdravím nadšence Orisu, ken se chci zeptat, jak měníte reminek? Mám kovový tah a chtěl bych kaučuk na více sportovní aktivity, nicméně mám problém s výměnou.. dlouho jsem nemohl sehnat správný nástroj, resp. Bit ve tvaru Y. Když jsem jen našel a zakoupil, byl do špice, tak jsem jej zbrousil na správný rozměr, ale pak jsem si všiml, ze se jedna o magnetický Bit . Jelikož vím, ze obecně magnet u hodinek zrovna neprospívá, chci se zeptat jestli i takový malý magnetismus je problém, nebo zda mohu bit použit. Případně, co byste radili, nebo kde zakoupit bit přímo na Aquis. Předem díky za odpověď Lepsi je si koupit proste spravny sroubovak, bud nejaky aftermarket za 500,- ale ja, pri mem poctu, mam original asi zabtisicovku a pak jeste Bergeon a musim rict, ze ta kvalita se na tom naradi pozna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts