Lamiczka Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Díky moc za info. Jak jsi spokojenej s kvalitou provedení vnitřku? Myslím tím polstr, polštářky, a vůbec velikost jednotlivých boxíků. Vlezou se tam i vyšší hodinky (chrona, potápky, ...) a nebouchají o sklo?
Hardslimer Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Polstarky jsou na 45 mm hodinky jak ulite.Drzi pevne v chlivcich, takze nehrozi preklopeni na sklo. I pri zavrenych dverich tam je tak cca 2 cm misto.Akorat musis dodrzet to pevne obepnuti polstarku. Jinak se reminek natlaci dozadu a hodinky tak sedi na prdeli a ne primo uprostred.
Lamiczka Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Nechybí ti tu fotka? Copak potřebuješ prodat, že tu tak "smysluplně" tapetuješ.... Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Lamiczka
Lamiczka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 A abych rozštípl to na co jsem se tady ptal před měsícem. Sám jsem nakonec vybral vitrínu od Rothenschild konkrétně typ [49] RS-5075-BK a to kvůli velikosti i ceně. Na internetu se standardně před Vánocema pohybovala kolem 11k (cenu pořád nesmyslně drží zde), ale konečně už spadla v ostatních e-shopech na rozumnou mez. Já ji kupoval novou zde za 4,8k. Dodání bylo sice pomalejší, ale žádná hrůza (cca 10 dní - objednávají vždy až po zaplacení z Německa). Zpracování samotné vitríny je hodně dobrý (měl jsem trochu strach, jestli za tu cenu nedostanu nějakej odrbanej kousek), dost mě překvapily polštářky, který jsou celkem velký a tuhý a hodinky na nich výborně sedí (uvnitř to vypadá, že je kus tvrdé destičky). Polstrování je pěkně provedený a polštářky v chlívcích dobře drží. Vitrína je dost hluboká i pro masivnější hodinky, takže nehrozí, že by sklo mlátilo třeba u vysokých potápek do lunety atd. Tohle všechno (velikost boxů, mlácení do skla, velikost a rozpadající se polštářky) mě popravdě hodně štvalo na lidl boxíku, ale tam je jeden "chlívek" v přepočtu za 33,- korun a zde za 100,- tak ještě aby to nebyl rozdíl. že.... Panty drží dobře, byť po zavěšení je cítit, že dveře vitríny jsou na ně celkem dost těžké, takže je nenechávám zbytečně otevřené ani na ně nic nevěším.Dveře mají dvě spony na zapínání, které ale nejde zamknout (věděl jsem to předem), což je trochu škoda, ale nebyl by problém doplnit vlastní zamykání...Záda jsou potažená filcem, takže jde vitrínu i v pohodě položit na stůl bez obavy o poškrábání Jediná zásadní nevýhoda je asi pro lidi s hodně malým zápěstím a hodinkama na tahu - polštářky jsou fakt dost velké a díky tvrdé vnitřní destičce (poštářek se na výšku téměř nedeformuje) na ně například hodinky od ženy prostě nezapnu. Minimální obvod je odhadem cca 16,5-17cm a dost na krev.Pro nešiky jako já je ještě drobná nevýhoda v tom, že zavěšení nejde regulovat - na zádech jsou 2 zapuštěné pevné závěsy, takže když se trefíte blbě do spáry jako já, tak máte smolíka. Mezi rysky jsem se s bublinou sice vlezl, ale ideální to není. Naštěstí to není vidět
Hardslimer Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Super vitrina.Ja volil pro 30 kusu, pac mam mensi sbirku.Ale ta tvoje je luxusni! ;-)Taky jsem bublinu presne netrefil. :-)Ale mirne jsem hlavicku vrutu ohnul ve sveraku a natocil zpatky do polohy, kterou jsem potreboval.Vse v rovine, bez problemu drzi! :-)
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Já jsem uvažoval taky o té na 30ks, ale nakonec jsem naznal, že se znám a vzhledem k rozumné ceně vzal tu větší. No možná jsem trochu megaloman, ale mám to z velké části na seiko a primky, byť teď tam mám všechno co je nositelné. Mám jen trochu strach z bezpečnosti, ale ono je to jedno jestli je to v malé hodinkovnici, krabici nebo vitríně... Jak bude víc času a lepší světlo, tak to zkusím nafotit, ale podle mě stačí produktový fotky na webu, chtěl jsem hlavně napsat nějaký subjektivní hodnocení. Za mě osobně se ta vitrína vyplatí, pokud někdo těch hodinek má víc a rád je má vystavený....
bizzydko Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Ja som to vyriesil takto, dobre to vyzera kozene, bezpecne a prenosne. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hardslimer Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Stylove a prakticke. ;-)Ja hodinky nikde neprenasim, takze u me byla volba vitriny jasna.Ale pokud cestujes a vozis sebou vicery, tak to mas vychytane. ;-)
bizzydko Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Dik chlapi, este stale za 15eur na amazon.de http://www.mocuni.com/de/ Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem bizzydko
jojo79 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Tak abyste se taky zasmáli. Vyhodil jsem motýly a napích... Jedna z několika krabic! http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/oneeyed02.png
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se