Skeleton Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 ... tak jsem se konecne po mesici vzpamatoval z ceny a muzu se "pochlubit" ... ac doma ocekavame prirustky uplne jineho druhu, zblaznil jsem se a chronochoroba pravdepodobne dosahla jednoho z vrcholu. Po prodeji casti mych hodinek, jsem mel nutkani obnos ulozit na horsi casy a nakonec jsem zvolil toto velmi vyhodnou variantu. Zelenou variantu, neb ta aspon naramne uklidnuje a je takova mazane "sportovni" a nevystredni a kouzelna a velikostne pro me akorat a vypada celkem kvalitne a vubec stale nemam slov ... A taky ted casto chodim do lesa ... na houby a boruvky a jahody a okusovat kuru a rulik a ja Vam rikal ze jsem se definitivne zblaznil ...
Viktor Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Do lesa jak dělaný . Skvělá volba, užij si je. Fotky taky pěkný.
cigi Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Gratulace, odvážný a krásný rolexky, jedny z těch nemnoha, co nejsou pro zazobaný důchodce. Zatracená literatura - bez komentáře.
Andreas.ks Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Gratulace veliká! Nádherná sportovní elegance!
New X-Bob Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Ty vole Skeletone! Super eňo žúžo. A co, jsi dost odvážný je vzít i na Burgoše? Budu rád, až je uvidím naživo. Užívej je v klidu, míru a spokojenosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se