seaman Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Ako to tu tak citam, nie je mi jasna jedna vec, ako moze niekto narazit hodinkami do zarubne "futra" dveri, to nejako nedokazem pochopit. Prispejem aj ja svojim nazorom, chovam sa k hodinkam tak, aby sa im nic nestalo, aj ked ich nosim denne, skratka som uz taky, nemam rad skrabance a podobne zalezitosti. Nejde len o hodinky, ale aj o ostatne hracky a aj predmety dennej potreby. Pri nejakej praci, kde je zvysene riziko poskodenia ich samezrejme radsej nenostim.
lib Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 V realu vypadaji v pohode, ale chce to videt. Tady si sybirnaya udelal dobrou reklamu ....... Dnes jsem měl možnost ty brajtle, který sibirnaya prodává, vidět naživo a můžu potvrdit, že jsou v opravdu dobrým stavu arozhodně vypadjí líp než na jeho fotkách.
Conrad Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 taky jsem to neumel pochopit... nez se mi to stalo... tak rychle jsem snad nikdy nebyl probuzenej... Šíře futra je nepřímo úměrná množství požitého.
SAS Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Šíře futra je nepřímo úměrná množství požitého. U mě často i nepožitého.... Většina mých hodinek už futra políbila a taky mě to stálo 3 výměny sklíček.
philipmorris Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 ja do futer vetsinou narazim ramenem..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se