kejklik Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Ozval se mi konstruktér, majitel, prodavač p. Viegand (Roy Knight), u kterého jsem koupil hodinky LÜM-TEC, že hledá distributory po celém světě, zda nevím o někom, kdo by měl zájem. Stejné info je i na foru: http://watchandclockforum.com/viewtopic.php?f=95&t=3512 Zatím všechno vyřizuje z USA. Roční výroba cca 900 ks limitek různých typů. Chytí někdo příležitost za pačesy? Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem kejklik
kubson Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 jaké jsou ohlasy na fórech? nic moc jsem nezaregistroval, teď bohužel nemám čas na delší průzkum..
Jaem Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 jaké jsou ohlasy na fórech? nic moc jsem nezaregistroval, teď bohužel nemám čas na delší průzkum.. Zatial lsu en pozitivne ohlasy, tak na W&CF, ako aj WUS.
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 jaké jsou ohlasy na fórech? nic moc jsem nezaregistroval, teď bohužel nemám čas na delší průzkum.. ty combat jsou celkem dobrý - ale * Rugged 17 jewel 16l asian mechanical movement. x 500usd
kubson Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 ví se kde je vyrábí? některé nevypadají špatně, samá limitka hehe to pak nakonec bude raritní nějaký sériový model
kejklik Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Tohle je jeho plán na rok 2009: looks like we will go with: #1 (all non chrono) automatic. 3 styles SS case. including a pvd model (date or no date??) 100 each style price point around $395-$450 #3 automatic, tungston, 2 styles brushed and polished case. 150 each style. (no date looks best??) price point around $625 #5 automatic, tungston, 3 styles all brushed case with polished 45 degree bezel, Cf dial with C3, black dial with C3, and full C3 dial with black numbers. 100 of each style. we may offer also a tungston bracelet as an accessory, and a phantom crystal as a mod also. price point around $495. total of 900 watches.
Jaem Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 ví se kde je vyrábí? některé nevypadají špatně, samá limitka hehe to pak nakonec bude raritní nějaký sériový model tazko povedat, kde su robene puzdra, iste je, ze su finalizovane v USA. Strojceky su japonske - quartz chronograf citizen/miyota OS10, OS20, automat seiko, manual cina 6497 a swiss soprod
Ghill Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Uz planujem jedny kupit buduci rok v lete, ked pojde do produkcie ta volframova limitka. Takze ak to pojde cez Kubsona o to lepsie
kejklik Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 ví se kde je vyrábí? některé nevypadají špatně, samá limitka hehe to pak nakonec bude raritní nějaký sériový model Obrázek z "fabriky": Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se