Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo kde bych mohl sehnat typově takovýto řemínek?

post-5363-1273020587.jpg

Nejlépe hnědý, ale i černá by mohla být :) tahle fotka je z aukra a ty hodinky tam stojí asi 220Kč, tak silně uvažuju o jejich koupení. Pokud mi teda prodávající odpoví na rozměr úchytu :)

Možná Vám to někomu připadá jako humus, ale já prostě tyhle řemínky miluju...

Odesláno
  huskye napsal:

Nejlépe hnědý, ale i černá by mohla být :) tahle fotka je z aukra a ty hodinky tam stojí asi 220Kč, tak silně uvažuju o jejich koupení. Pokud mi teda prodávající odpoví na rozměr úchytu :)

Jestli ty hodinky stojí 220Kč tak bych si iluze o kvalitě řemenu na nich nědělal. Pokud bych chtěl takovýto řemen asi bych šel cestou ušití na zakázku.

Odesláno (upraveno)
  huskye napsal:

Třeba tady mají něco a samozřejmě ebay taky něco nabídne, ale cenově to těm krásným hodinkám konkurovat nemůže B)

Upraveno uživatelem bohush
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mně by se zamlouval nějaký takový zhruba jako je tento. Prostě spíše bytelnější, či jak to říct, poskládaný z menšího počtu dílů, které jsou tím pádem větší.

Posted Image

Ale nemůžu ho nikde najít, když už nějaký najdu, tak nevím jestli bude pasovat na monstery. Nemáte někdo na prodej přímo ten originální co bývá u monsterů?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...