huskye Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Nevíte někdo kde bych mohl sehnat typově takovýto řemínek? Nejlépe hnědý, ale i černá by mohla být tahle fotka je z aukra a ty hodinky tam stojí asi 220Kč, tak silně uvažuju o jejich koupení. Pokud mi teda prodávající odpoví na rozměr úchytu Možná Vám to někomu připadá jako humus, ale já prostě tyhle řemínky miluju...
Andrew_C Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 huskye napsal: Nevíte někdo kde bych mohl sehnat typově takovýto řemínek? Nejlépe hnědý, ale i černá by mohla být tahle fotka je z aukra a ty hodinky tam stojí asi 220Kč, tak silně uvažuju o jejich koupení. Pokud mi teda prodávající odpoví na rozměr úchytu Možná Vám to někomu připadá jako humus, ale já prostě tyhle řemínky miluju... Jestli ty hodinky stojí 220Kč tak bych si iluze o kvalitě řemenu na nich nědělal. Pokud bych chtěl takovýto řemen asi bych šel cestou ušití na zakázku.
bohush Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 (upraveno) huskye napsal: Nevíte někdo kde bych mohl sehnat typově takovýto řemínek? Nejlépe hnědý, ale i černá by mohla být tahle fotka je z aukra a ty hodinky tam stojí asi 220Kč, tak silně uvažuju o jejich koupení. Pokud mi teda prodávající odpoví na rozměr úchytu Možná Vám to někomu připadá jako humus, ale já prostě tyhle řemínky miluju... Třeba tady mají něco a samozřejmě ebay taky něco nabídne, ale cenově to těm krásným hodinkám konkurovat nemůže Upraveno 5. května 2010 uživatelem bohush
huskye Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 sice jsem doufal v český obchod, ale i tohle je super, díky ;-)
miccalek Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 Nevíte někdo kde koupit ocelový tah na seiko monster? Mám oranžové na pryži, chci si ji nechat až na koupání, takže bych to chtěl teď mít celé v oceli. Díky.
miccalek Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 kibi napsal: a co treba watchadoo...? díky za radu, díval jsem se tam, ale bohužel na seiko má zrovna jen ty pryžové. Ještě mrknu jinde, každopádně prodejci napíšu.
huskye Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 A co tohle? Mi se líbí. http://cgi.ebay.com/20mm-MESH-BRACELET-Seiko-Black-Monster-SKX779-SKX781-/120486132044?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item1c0d88794c
huskye Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 Jo je a taky myslim, že jim to sluší :-)
miccalek Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Mně by se zamlouval nějaký takový zhruba jako je tento. Prostě spíše bytelnější, či jak to říct, poskládaný z menšího počtu dílů, které jsou tím pádem větší. Ale nemůžu ho nikde najít, když už nějaký najdu, tak nevím jestli bude pasovat na monstery. Nemáte někdo na prodej přímo ten originální co bývá u monsterů?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se