Levit Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Zdravím, dostali se mi do rukou Poljoty, 19 kamenů se strojkem 3017.Četl jsem zde dobre refenrece na pana Sentenského a chtěl bych se s ním spojit ohledně zprovoznění hodinek. Existuje na něj nějaky mail? Podařilo se mi najít jen telefon, děkuji.
ZLOjasna Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 (upraveno) páni, ja zhánam do uvedených hodiniek vnutornu lunetu... keby niekto vedel o ceste ako u ziskat, poprosim SZ dakujem Upraveno 1. září 2013 uživatelem ZLOjasna
ZLOjasna Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 no takze to vyzera ze budem okram vnutornej lunety zhanat aj sklo a spodne tlacitko chronografu nejake napady?
watchkrist20 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Ak by ste niekto potreboval ešte niečo na poljot 3133 tak možem slúžiť, mám celkom solidné púzdro a skoro celý stroj na dieli.
Datron Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 Dobrý den,dostaly se mi do ruky tyto Poljoty.Bohužel jim chybí vnitřni luneta.Nevíte prosim někdo kde by se dala sehnat,nebo kontakt na nějakého hodináře.Díky za každé info.
honza.hasic Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Dnes mi dorazila nová tlačítka. Platba v pátek, obratem informace telefonem, slušné vyjadřování i jednání, v úterý v poledne dopis s čudlíky na stole. Super stav, kompletní včetně O-kroužků. Nebojím se to šacovat na originál, protože dodavatel je Rus žijící v Praze.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se