Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno
Bude to jistě dlouho trvat, ale jednou budou v hodinářském světě znamenat to, co dnes minimálně Rolex.

Damasku fandím, na strojek se těším, i když bude mít asi 3 roky zpoždění, ale tohle tvrzení je těžkej úlet, na to je Rolex moc těžká váha.

Odesláno
A co ty Skipi, počkáš, nebo půjdeš do těch 66 ?

To bych se mohl načekat... Navíc nový strojek nebude hned s chronem, ale má to prý být s GMT.

Chci 66ky, ale zatím u Timefactors nemají ty s tou správnou lunetou. Tak čekám.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Dobrý den, při hledání kvalitních hodinek jsem zde našel recenzi na hodinky Damasko DA 36. Do hodinek jsem se okamžitě zamiloval, mám rád jednoduché a funkční věci. Chtěl jsem voděodolné 100m hodinky, safírové sklíčko,datumovku, den v týdnu a pouze tři ručičky. Po pátrání na internetu jsem oslovil přímo výrobce a po cca 2 měsíčním čekání jsem se dne 3.7. stal jejich šťastným majitelem (tedy model DA 37). Jsou robusní, perfektní, neuvěřitelně přehledné, prostě hodinky po jakých  jsem dávno toužil. Za tu cenu (dal jsem za ně i s poštovným a balným téměř 22 tisíc) jsem nenašel stejně kvalitní a trochu exkluzivní hodinky. Mám trochu specifickou úpravu, antireflex pouze na spodní straně skla - nosím brýle s antireflexem a při nešetrném zacházení se antireflex poškrábe :crying_anim02: .

Odesláno

Dobrý den, při hledání kvalitních hodinek jsem zde našel recenzi na hodinky Damasko DA 36. Do hodinek jsem se okamžitě zamiloval, mám rád jednoduché a funkční věci. Chtěl jsem voděodolné 100m hodinky, safírové sklíčko,datumovku, den v týdnu a pouze tři ručičky. Po pátrání na internetu jsem oslovil přímo výrobce a po cca 2 měsíčním čekání jsem se dne 3.7. stal jejich šťastným majitelem (tedy model DA 37). Jsou robusní, perfektní, neuvěřitelně přehledné, prostě hodinky po jakých jsem dávno toužil. Za tu cenu (dal jsem za ně i s poštovným a balným téměř 22 tisíc) jsem nenašel stejně kvalitní a trochu exkluzivní hodinky. Mám trochu specifickou úpravu, antireflex pouze na spodní straně skla - nosím brýle s antireflexem a při nešetrném zacházení se antireflex poškrábe :crying_anim02: .

Blahopřeji a zkus se pochlubit nějakou fotkou.

Odesláno (upraveno)

Cara - gratulace, PS: Jaky je rozdil mezi DA36 a DA37?

myslim, ze:

DA36 ma cierny cifernik + lumi rucicky a indexy, zlta sekundovka

DA37 ma biely cifernik (s komplet lumi naterom?) + cierne rucicky, indexy,

inak su identicke.

Edit: a tak Alda bol skor - a biely cifernik je potiahnuty lumi, dik za upresnenie.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

DA 37 mají skutečně luminiscenci po celém ciferníku a pokud mohu posoudit, čas je čitelný po celou noc. Co mi moc nesedí, je ten kožený pásek (je snad ze 100letého buvola). Je hodně nepodajný a potí se pod ním ruka. Jinak opravdu přehledný a bytelný hodinky vhodné pro každou příležitost. Fotky jsem udělal i když ne moc kvalitní, musím se ale přiznat, že je sem nedokážu dostat. Snad později

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...