abbot Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká může být realná cena těchto hodinek ? Díky za tipy
mnovace Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 abbot napsal: Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká může být realná cena těchto hodinek ? Díky za tipy řekněme od 1000Kč do 5000Kč, ale třeba trefíš na někoho, který je bude z nějakého důvodu nutně potřebovat a dá ti víc
abbot Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 mnovace napsal: řekněme od 1000Kč do 5000Kč, ale třeba trefíš na někoho, který je bude z nějakého důvodu nutně potřebovat a dá ti víc Škoda, že odpověď nepřišla dřív výherní cena byla někde na 500 i s poštou do ČR ........ Ale i přesto děkuji za odpověď ... snad to příště vyjde
spiderer Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Ono zalezi jakou cenu by mely pro tebe.. u techto kousku je obcas tezke urcit za kolik se prodaji dal, osobne pocitam s cenou spis nekde mezi 800-2000, v pripade, ze bys je nechal vycistit atd mozna trosku vic Ale treba na ebay se podobne kousky objevi vylozene za par USD
afrikab Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 abbot napsal: Škoda, že odpověď nepřišla dřív výherní cena byla někde na 500 i s poštou do ČR ........ Ale i přesto děkuji za odpověď ... snad to příště vyjde Pokud se na aukci cena vysplhala na 500,- tak to bude pravdepodobne jeich trzni cena. Je tezke najit nekoho, kdo da za podobne hodinky vic. To by muzely byt necim zvlastni, a to by zas nestaly 500,-.
abbot Odesláno 7. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 (upraveno) spiderer napsal: Ono zalezi jakou cenu by mely pro tebe.. u techto kousku je obcas tezke urcit za kolik se prodaji dal, osobne pocitam s cenou spis nekde mezi 800-2000, v pripade, ze bys je nechal vycistit atd mozna trosku vic Ale treba na ebay se podobne kousky objevi vylozene za par USD No pro mě osobně měly cenu takovou abych na tom něco vydělal a časem se dopracoval finančně na nějaký cosmonauty . Moc tomu nerozumim, ale chodil jsem na ně koukat více než rok a nechápal komu se líbí a najednou se mi doma nějak rozležely v hlavě a nemyslim na nic jinýho .... Upraveno 7. prosince 2008 uživatelem abbot
farářskej Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 abbot napsal: Moc tomu nerozumim, ale chodil jsem na ně koukat více než rok a nechápal komu se líbí a najednou se mi doma nějak rozležely v hlavě a nemyslim na nic jinýho .... To je normální. Vítej do klubu
mcbrody Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 To znám. Taky mi ze začátku nic neříkaly Vzhlížel jsem k nedostupným Breitling B2. Ale pak to přišlo.....A nejde jinak
carpaccio Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 mcbrody napsal: To znám. Taky mi ze začátku nic neříkaly Vzhlížel jsem k nedostupným Breitling B2. Ale pak to přišlo.....A nejde jinak Co to bude, az to bude..?
Gilius Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 carpaccio napsal: Co to bude, az to bude..? v klidu....
carpaccio Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Gilius napsal: v klidu.... Sakra, chlape - uz mi podruhe naznacujes, ze jsem Mlady a neklidny ©. Cim jsem si to vyslouzil? Ja jsem v uplnem klidu; jen chci vedet, na co ze mam zacit do prasatka setrit..
Gilius Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 ne,nenaznačuju nic,pardon.....snad jen,že o tom víme......
Darek73 Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 abbot napsal: No pro mě osobně měly cenu takovou abych na tom něco vydělal a časem se dopracoval finančně na nějaký cosmonauty . Moc tomu nerozumim, ale chodil jsem na ně koukat více než rok a nechápal komu se líbí a najednou se mi doma nějak rozležely v hlavě a nemyslim na nic jinýho .... To se ti fliegery tak rychle znelíbily, že je hned prodáváš, abys koupil Cosmonauty? Ta touha prevít. je
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se