junior300 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 sa hlasim.. rovno aj so skolenim ako na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 @junior300Ty Monaca bych si rád osahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 No mozeme to nejako spachat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Jak prší, tak je na to focení i čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 TOP STROP hodinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Longines Spirit - velikost 37 mm Sny se mají plnit! Láska to byla na první pohled, když jsem kupoval Hydroconquesty, tak jsem si tyhle Spirity vyzkoušel a řekl si, že je jednou musím mít! Mnozí mi tu potvrdí, že o nich melu již nějakou dobu . Sice k nim byla cesta klikatá, tou cestou jsem potkal i jiné hodinky. Některé z nich zůstaly, některé již dělají radost někomu jinému. No a jaké jsou první dojmy ze Spiritů? Jsou to jednoduše hodinky pro mě stvořené! Velikost 37 mm parádně sedne na menší zápěstí, ale nepůsobí na ruce nevýrazně. Kombinace broušených a leštěných ploch pouzdra si hraje se světlem a okamžitě vás zaujme. O ciferníku se dá říci to samé, aplikované číslice, logo a pět hvězdiček, chytnou sebemenší zdroj světla a zajišťují skvělou čitelnost i za horších světelných podmínek. Ciferník je sám o sobě krásně symetrický, i díky umístění data na šesté hodině. Skvělý detail je i zakončení sekundové ručičky červenou barvou. Tah je pohodlný, s jednoduchou, ale tenkou sponou, která nikde netlačí. Hodinky celkově působí luxusním dojmem a je to přesně ten typ hodinek, kdy fotka nedokáže podat skutečný dojem z nich. A ať jen nekecám, zde jsou první fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Tolik krásných detailů! Už po prvním dni na ruce je začínám opravdu milovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Pěkný fotky pěkných hodinek! Longines je mi poslední dobou hodně sympatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @xcmaniaxDíky! Longines poslední roky opravdu jede, nemám problém si představit kolekci pouze z hodinek od Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 22. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se