Přejít na obsah

Dushakxův „PODKOBEREC”

Dushakx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 449
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Longines Spirit - velikost 37 mm

Sny se mají plnit! Láska to byla na první pohled, když jsem kupoval Hydroconquesty, tak jsem si tyhle Spirity vyzkoušel a řekl si, že je jednou musím mít! Mnozí mi tu potvrdí, že o nich melu již nějakou dobu 😄. Sice k nim byla cesta klikatá, tou cestou jsem potkal i jiné hodinky. Některé z nich zůstaly, některé již dělají radost někomu jinému. 

No a jaké jsou první dojmy ze Spiritů? Jsou to jednoduše hodinky pro mě stvořené!

Velikost 37 mm parádně sedne na menší zápěstí, ale nepůsobí na ruce nevýrazně. Kombinace broušených a leštěných ploch pouzdra si hraje se světlem a okamžitě vás zaujme. O ciferníku se dá říci to samé, aplikované číslice, logo a pět hvězdiček, chytnou sebemenší zdroj světla a zajišťují skvělou čitelnost i za horších světelných podmínek. Ciferník je sám o sobě krásně symetrický, i díky umístění data na šesté hodině. Skvělý detail je i zakončení sekundové ručičky červenou barvou. Tah je pohodlný, s jednoduchou, ale tenkou sponou, která nikde netlačí. 

Hodinky celkově působí luxusním dojmem a je to přesně ten typ hodinek, kdy fotka nedokáže podat skutečný dojem z nich.

A ať jen nekecám, zde jsou první fotky:

_9050043-2.jpg

_9050040-2.jpg

_9050037-Enhanced-NR-2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...