MarcelG Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Hmm, krásné! Zrovna včera jsem na e-bay prohledával nějaké GS...
safi Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 MarcelG napsal: Hmm, krásné! Zrovna včera jsem na e-bay prohledával nějaké GS... Děkuji :-) Máš nějaké konkrétní vyhlédnuté?
spiderer Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Safi super fotky! Jake je pouzdro? Ocel, pozlacene, nebo zlate?
weiview Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Wooow! To jsou ty tvoje? Je to nádhera! Ty indexy a ručky jsou hadám celozlatý, ne?
simon Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 líbí se mi nasazení ručiček, připadá mi to takový čistý...bez toho ťuflíku
safi Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 spiderer napsal: Safi super fotky! Jake je pouzdro? Ocel, pozlacene, nebo zlate? plátované - 0,2mm silné naválcované plátky zlata
safi Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 weiview napsal: Wooow! To jsou ty tvoje? Je to nádhera! Ty indexy a ručky jsou hadám celozlatý, ne? Indexy? Hele nevím, jak to zjistit škrábat pinzetou to nebudu P.S. došly ti ty moje SMS?
safi Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 simon napsal: líbí se mi nasazení ručiček, připadá mi to takový čistý...bez toho ťuflíku Ťuflík?
simon Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 ¨safi napsal: Ťuflík? možná už špatně vidím, ale takové to roznejtování ... pujdu si lehnout.
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Brutální frekvence, to jsem viděl jenom u zenith el primero (chrono) a potom má něco podobného TH taky u nějakého chrona, ALE spuštěného. Takže dost vzácnost.
safi Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 PhoeniX napsal: Brutální frekvence, to jsem viděl jenom u zenith el primero (chrono) a potom má něco podobného TH taky u nějakého chrona, ALE spuštěného. Takže dost vzácnost. TH má u spuštěného chrona frekvenci 10x vyšší, tj 100 kmitů za vteřinu - chronograf měří setiny vteřiny.
safi Odesláno 10. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Jedna moc pěkná fotka "stříbrného modelu" z ebay. Zdroj: Takayama-watch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se