whiler Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 To jsem si jednou sel k Bechynemu pro Datejusty k narozeni dcery a hned jsem si objednal dalsi kousek, na ktery si klidne par let pockam. No neuplynul ani cely rok a ja je to tady. Na svetle jsou neskutecne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Těma se to tady teď jen hemží, jsou skvělý Užívej parádní (nejen) letní hodinky… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monolith Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 Parada! Velka gratulace a ta cekacka taky nebyla uplne dlouha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 Gratuluji! Ja si jich uzivam neco pres tyden a jsou fajn. Asi dobra strategie zapsat se pri nakupu DJ:) ja bohuzel takove stesti nemam, na hodinky co jsem zapsany se asi nedockam, tak jsem musel vzit tady. Ale diky pusteni predchozich subu to v podstate nebolelo:) Na tehle hodinkach je skvely jak vypadaji pod kazdym svetlem uplne jinak. Je ale potreba preckat to prvni obnoseni zlata, pak uz to bude cajk:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiler Posted July 5, 2022 Author Report Share Posted July 5, 2022 před 3 hodinami, xcmaniax napsal: Gratuluji! Ja si jich uzivam neco pres tyden a jsou fajn. Asi dobra strategie zapsat se pri nakupu DJ:) ja bohuzel takove stesti nemam, na hodinky co jsem zapsany se asi nedockam, tak jsem musel vzit tady. Ale diky pusteni predchozich subu to v podstate nebolelo:) Na tehle hodinkach je skvely jak vypadaji pod kazdym svetlem uplne jinak. Je ale potreba preckat to prvni obnoseni zlata, pak uz to bude cajk:) No popravde se trosku bojim, ty DJ mam uz celkem podreny a vubec nechapu jak se to muze stat. Extremne se o vsechny svoje hodinky staram. Ale to tak asi je, no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 před 8 minutami, whiler napsal: No popravde se trosku bojim, ty DJ mam uz celkem podreny a vubec nechapu jak se to muze stat. Extremne se o vsechny svoje hodinky staram. Ale to tak asi je, no. No ja mam pocit, ze se to soupe jen pohledem ale ja si rekl, ze na to kaslu - hodinky jsem zvykly nosit a tady to nebude jiny. Casem to proste bude mit takovou tu klasickou zlatou “patinu”, jako proste cokoliv ze zlata co se nosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts