šíma Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Dnes jsem díky úzkému rukávu košile sáhnul po deset let starých Tissotkách s průměrem 34 mm (tl. 5 mm) a normálně zjišťuji že si dávám pozor, aby je někdo nezahlédl a nebyl jsem kompromitován nošením naprosto out diametru. Zase další příznak chronomagické sociopatie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
N4M Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Dnes jsem díky úzkému rukávu košile sáhnul po deset let starých Tissotkách s průměrem 34 mm (tl. 5 mm) a normálně zjišťuji že si dávám pozor, aby je někdo nezahlédl a nebyl jsem kompromitován nošením naprosto out diametru. Zase další příznak chronomagické sociopatie... Pěkný bicolory Mě se líbí. Decentní hodinečky k obleku, bo ke košili.
farářskej Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Naprosto chápu. Já začal nosit renovovaný eterny po dědovi, který mají 37 mm (zhruba jako Date a další havěť od rolexů) a připadaj mi malý... ale zatraceně hezký. Polovina lidí, kterejm jsem se s nima chlubil, mi řekla, že na mě jsou malý, polovina řekla, že jsou tak akorát. Na 34 mm mám moc tlustou ruku, ty bych nevzal. Ale jinak je pravda, že ta původně paneristická a hublotistická móda obrovskejch modelů je někdy absurdní...
Návštěvník tolja Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Podle mne 34 mm na decentní, společenský kousek není málo. Spíš mi na nich vadí bicolor a ochrana korunky
Frantik Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Ja myslim, ze sedí. Jsou to decentni hodinky a nepotrebuji rozmer. A na tvoji ruce nevypadaji nijak nepatricne. Ta posedlost obrovskymi rozmery ma svoje hranice. Ja sam jdu s rozmerem trochu dolů (zatim jen na 40 mm, ale verim, ze u oblekovek pujdu jeste níž).
šíma Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Ještě jsem udělal jednu fotku s delším zoomem a přitom mě napadla úplně jiná věc. Tyhle hodinky jsem si pořídil v březnu 1998 ku příležitosti tehdy se blížícího narození mého syna. No a sešel se rok s rokem a doma nám už čtvrtý týden pokvíkává úplně čerstvé, ještě teplé Šímátko a co si tatínek koupil? Nic. A to jsem si chtěl dát s hodinkami na chvíli pokoj... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 A to jsem si chtěl dát s hodinkami na chvíli pokoj... Nedá se nic dělat... chlap prostě musí přinášet oběti! Gratulace otci a uctivý pozdravení mamince
šíma Odesláno 8. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Nedá se nic dělat... chlap prostě musí přinášet oběti! Gratulace otci a uctivý pozdravení mamince [/quoteVyřídím.
MarcelG Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Myslím, že jde především o stav mysli - lidé zde zabývající se "hodinkama" a majíc je několikery, uvažují ráno nad tím, co si zrovna na sebe vzít. A pokud si vemou "starší" kousky menších rozměru ve světle dnešních trendů jim samotným připadají "nápadné a divné" svými rozměry. Nicméně ti "na druhé straně tenhle pocit třeba vůbec nemají, ani si kolikrát nevšimnou, že máte hodinky, natož uvažovat nad jejich velikostí!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se