Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem díky úzkému rukávu košile sáhnul po deset let starých Tissotkách s průměrem 34 mm (tl. 5 mm) a normálně zjišťuji že si dávám pozor, aby je někdo nezahlédl a nebyl jsem kompromitován nošením naprosto out diametru. Zase další příznak chronomagické sociopatie...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Dnes jsem díky úzkému rukávu košile sáhnul po deset let starých Tissotkách s průměrem 34 mm (tl. 5 mm) a normálně zjišťuji že si dávám pozor, aby je někdo nezahlédl a nebyl jsem kompromitován nošením naprosto out diametru. Zase další příznak chronomagické sociopatie...

Pěkný bicolory :smile_anim: Mě se líbí. Decentní hodinečky k obleku, bo ke košili.

Odesláno

Naprosto chápu. Já začal nosit renovovaný eterny po dědovi, který mají 37 mm (zhruba jako Date a další havěť od rolexů) a připadaj mi malý... ale zatraceně hezký. Polovina lidí, kterejm jsem se s nima chlubil, mi řekla, že na mě jsou malý, polovina řekla, že jsou tak akorát.

Na 34 mm mám moc tlustou ruku, ty bych nevzal.

Ale jinak je pravda, že ta původně paneristická a hublotistická móda obrovskejch modelů je někdy absurdní...

Návštěvník tolja
Odesláno

Podle mne 34 mm na decentní, společenský kousek není málo. Spíš mi na nich vadí bicolor a ochrana korunky

Odesláno

Ja myslim, ze sedí. Jsou to decentni hodinky a nepotrebuji rozmer. A na tvoji ruce nevypadaji nijak nepatricne. Ta posedlost obrovskymi rozmery ma svoje hranice. Ja sam jdu s rozmerem trochu dolů (zatim jen na 40 mm, ale verim, ze u oblekovek pujdu jeste níž).

Odesláno

Ještě jsem udělal jednu fotku s delším zoomem a přitom mě napadla úplně jiná věc. Tyhle hodinky jsem si pořídil v březnu 1998 ku příležitosti tehdy se blížícího narození mého syna. No a sešel se rok s rokem a doma nám už čtvrtý týden pokvíkává úplně čerstvé, ještě teplé Šímátko a co si tatínek koupil? Nic. A to jsem si chtěl dát s hodinkami na chvíli pokoj...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nedá se nic dělat... chlap prostě musí přinášet oběti!

Gratulace otci a uctivý pozdravení mamince :)

[/quote

Vyřídím. :smile_anim:

Odesláno

Myslím, že jde především o stav mysli - lidé zde zabývající se "hodinkama" a majíc je několikery, uvažují ráno nad tím, co si zrovna na sebe vzít. A pokud si vemou "starší" kousky menších rozměru ve světle dnešních trendů jim samotným připadají "nápadné a divné" svými rozměry. Nicméně ti "na druhé straně tenhle pocit třeba vůbec nemají, ani si kolikrát nevšimnou, že máte hodinky, natož uvažovat nad jejich velikostí!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...