Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

I když si o mně většina z vás pomyslí,že jsem magor,dám jsem pár fotek(ehm....je to hnus a ne fotky,ale ani další foťák,co mám v packách,to prostě nevyfotí....: )......fotek sbírečky,kterou jsem se rozhodl si udělat jen tak pro radost.

Pokaždé,když se ke mně dostane nový přírůstek,tak ho sem zase dám......

Ještě tu znovu poděkuji těm,kteří mi své kousky přepustili......jmenovat jednotlivě vás tu nebudu,ale moc díky.Něco jsem sehnal i jinde.....něco je na cestě......a další v oku ;)

Toto je zatím vše,co mám momentálně doma...ne na dlouho.....:)

post-1110-1228753414.jpg

post-1110-1228753422.jpg

post-1110-1228753432.jpg

post-1110-1228753441.jpg

post-1110-1228753450.jpg

post-1110-1228753459.jpg

post-1110-1228753468.jpg

Ještě jednou se omlouvám za "kvalitu" fotek........

edit-nevím,jestli v této sekci mohou být velké fotky...kdyžtak,prosím,nemazat,stačí upozornit a já to opravím.

Upraveno uživatelem Gilius
  • Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to je bomba sada. Netušil jsem, že je tolik variant.

Oceňuji, že ty ode mne jsou na prvním místě a jako jediné fungují :D

Sbírka ti roste hezky, jen co je pravda. Ale až budeš za pár let měnit baterky, tak zbankrotuješ :D

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Tak to je bomba sada. Netušil jsem, že je tolik variant.

Oceňuji, že ty ode mne jsou na prvním místě a jako jediné fungují :D

Sbírka ti roste hezky, jen co je pravda. Ale až budeš za pár let měnit baterky, tak zbankrotuješ :D

ty od Tebe nosím.....:) Variant je mnohem více.....budu je sem postupně dávat,jak mi přijdou do rukou...... ;)

Odesláno (upraveno)

dnes jsem videl presne takove se zlatym cifernikem u nas u canghajcu, krasne funglovky :) a meli teda i s cernym s nejakym jinym napisem

edit - doplneni info

Upraveno uživatelem tyfo
Odesláno

Pekna sada, nejlepsi jsou ty Prince, pac maji cervene indexy...

Prekvapuje me akorat, ze je mas "mrtvy"... to bych u tebe necekal... ;)

Mas alespon ramcovou predstavu, kolik variant muze existovat?

Odesláno
  tyfo napsal:
dnes jsem videl presne takove se zlatym cifernikem u nas u canghajcu, krasne funglovky :) a meli teda i s cernym s nejakym jinym napisem

edit - doplneni info

čoveče.... :jawdrop: ....více info??Třeba cena.....fotka by byla asi moc...(zkus,prosím,do SZ)....díky......

Odesláno (upraveno)
  INA napsal:
Prekvapuje me akorat, ze je mas "mrtvy"... to bych u tebe necekal... ;)

přiznám se,že o jedněch vím tuty,že jsou "umřeté"......ale ostatní oživeny budů.......teď ještě čekám na jedny a až dojdou,jdu udělat kšeft k hodináři..... ;)

Všechny,u kterých to bude možné,budou oživeny....tak přísahám.....:)

EDIT....Ino....ani rámcovou představu nemám....ale mám rozhozené sítě.....okolo 85-tého roku (a výše) to byl velký boom....asi bude variant mnoho.....

Odesláno

Gille byl jsem v patek v CB u hodinare a krom toho ze mi rekl ze Eta se dela v Cine tam take mel tyhle "camelky" znacky GUL za cca 3000kc. To je mazec.... Az tuhle sbirku jednou prodas budes milionar:-)

Odesláno

Počkej....to jako fakt????

na firmu Gul jsem už narazil,ale na jejich hodinky(tohoto typu) ještě ne......začnu více pátrat. Nějaké další info(či foto)....přesnější cena......kde koupit(kdyžtak do SZ,prosím)?????

Mimochodem...nechci prodávat......já si je sbírám pro radost....v podstatě ani hodnotu nemají......

Momentálně mám další dvoje(možná troje) na cestě....sbírečka roste.......:)

Odesláno

Fakt. Bylo to v CB na Sadech u Polikliniky Sever. Myslim ze chlapik se jmenuje Benda, az na tu Etu celkem dobrej pokec. Jdu pro hodinky ve stredu tak jestli nezapomenu zkusim udelat foto. Nechci kecat ale myslim ze meli vic modifikaci. Byl jsem na prasky ze svych hodinek a okolo jsem moc nekoukal.

Odesláno (upraveno)
  N4M napsal:
GRATULACE - tyhle jsou the best! :speak_cool:

no...narovinu....tyhle jsou zpracováním vůbec nejhorší.....ale do sbírky se mi hodí...a jsou NOS.....:)

edit-nebo ne NOS,jsou nové. Vzal jsem je jako takovou raritku....docela mne fascinuje těch 200m vodotěsnosti...je pravda,že jsou o pár čísel vyšší,než ostatní v mé sbírce,ale nějak bych si to nelajznul:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...