Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
....docela mne fascinuje těch 200m vodotěsnosti...je pravda,že jsou o pár čísel vyšší,než ostatní v mé sbírce,ale nějak bych si to nelajznul:)

No jak jsem videl vymenu tech dvou baterii v tech dvou nezavislich strojich tak by jsem si nelajznul ponorit je ani jeden centimetr pod vodu. Osobne mi pripadaji jako napodobenina napodobeniny :)

Odesláno
a nedělej si prdel.....:lol:

Nedělám - možná jsem úchyl, ale mě se líbí. Možná je to tím, že jsi je hezky vyfotil, narozdíl od ostatních - takže působí super.

A tu 20m WR vyzkoušej a dej vědět, jak to dopadlo :lol2:

Odesláno

Ty to někam dotáhneš...ještě tak měsíc a už za tebou startuje Nova s pořadem Víkend na téma "Sběratelství a mánie" :thumbsup_anim: . Fandím ti, budu koukat kolem sebe, třeba taky nějaké objevím. Těším se na další fotky přírůstků!

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Toto je zatím vše,co mám momentálně doma...ne na dlouho.....:)

Mám pro Tebe jedny ORLEXy (šmarjá, to je úlet, jedny jsem dostal od kamaráda v balíku 30ti hodinek.., teď jsem je vytáhl z krabice a cca po 8 letech digi normálně jde, stačilo nastavit - předpokládám, že analog a display jsou dva oddělené mechanismy, kdysi jsem je tuším viděl otevřené..tyhle Ti nechám jako "pannu", otevírat je nebudu) a alarm hlasitostí předčí G shocky (na X-33 samozřejmě nemá :thumbsup_anim: )

Prosím, pošli adresu SZ.

PS: údaje o vodotěsnosti jsou také sranda:)

• po 2 týdnech...
Odesláno
tak...mám doma číslo 12 a 13(zítra vyfotím)........a na aukru se objevily další........tož uvidím:)

To je ta pravá závislost:) Chápu a držím palce na cestě do finále :thumbsup_anim: (které že to jsou ty "původní?" a budeš končit u 100ks a nákupu baterií v Hypernově?) :speak_cool:

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Hele gougy nemohl bys ses naučit ty citace dělat pořádně? Kdo to má po tobě číst. :thumbsdown_anim:

EDIT: Teď jsem se díval, není to zas tak hrozné, skóre máš 13:5. Třináckrát se povedlo, pětkrát ne. :lol2:

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
To je ta pravá závislost:) Chápu a držím palce na cestě do finále :thumbsup_anim: (které že to jsou ty "původní?" a budeš končit u 100ks a nákupu baterií v Hypernově?) :speak_cool:

Které jsou "Ty První" pořád nevím......určitě to bude ale něco ze čtveřice Timex,Armitron,Nelsonic a Seiko.......teď jsem dostal tip na aukro,tam jich je pár v kupě....hehe...o ty se poperu:)

Odesláno (upraveno)
Které jsou "Ty První" pořád nevím......určitě to bude ale něco ze čtveřice Timex,Armitron,Nelsonic a Seiko.......teď jsem dostal tip na aukro,tam jich je pár v kupě....hehe...o ty se poperu:)

Já jsem na Aukru koukal, že asi budeš mít svůj šťastný den. Tolik objektů tvého sběratelského zájmu dohromady, to se jen tak nevidí. Ale nejdou přečíst loga, tak snad už nebudeš všechny mít, to by byl dost pešek :D

Hele, dáváš do nich baterky? Oživuješ je? Nebo jen leží v šuplíku?

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Já jsem na Aukru koukal, že asi budeš mít svůj šťastný den. Tolik objektů tvého sběratelského zájmu dohromady, to se jen tak nevidí. Ale nejdou přečíst loga, tak snad už nebudeš všechny mít, to by byl dost pešek :D

Hele, dáváš do nich baterky? Oživuješ je? Nebo jen leží v šuplíku?

.....všechny asi mít nebudu....číslo 12 jsou další MANI,které již mám.......

Mno...přiznám se,že baterky jsem do nich ještě nedal......ale v šuplíku též neleží. Střídavě nosím ty od Tebe....zbytek postupně čistím a "mazlím se s nima"........a přemýšlím,zda je oživovat,nebo ne....ona ta baterka je v těch hodinkách taková časovaná bomba. Ale zase,když "nežijou",nneí to ono....takže......je asi oživím......jak je budu mít vyčištěné a "sbírkové".......z některých ta patina a zub času fakt moc nejde :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...