Gilius Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 teda.....nechci malovat čerta na zeď,ale.......ehm.... tuhle aukci mi vyhrál Afrikab: http://cgi.ebay.com/VINTAGE-CHRONOGRAPH-DU...93%3A1|294%3A50 a tohle jsem dnes(tzn až poté,co to Afrikab vyhrál) objevil: http://cgi.ebay.com/VINTAGE-CHRONOGRAPH-DU...n%3D1%26ps%3D33 Ten samej prodejce,ty samé hodinky........to už jsem jednou zažil.......... mimochodem,pekelně ustřelil.....200 doláčů .......
Gilius Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2009 uvidíme(ale pocit mám blbej,je to stejnej prodejce,stejné foto.... )......naprosto stejná situace byla,když mi před časem Afrikab vydražil Seika G757......prodejce se skoro 100pro hodnocením,zaplatil jsem 200 doláčů. Hned na to zrušil účet a ty samé hodinky(stejná lokalita prodejce,stejné fotky-pouze jiný nick) se objevily na bayi znovu.......ještěže PayPal vrátil fufně......
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 To jsem zvedavej. Ale mas pravdu kdo by mel doma dva totozny vintazni kousky ..... Je nejakej hamiznej - za dve kila.
Gilius Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Dnešní přírůstek s pořadovým číslem 19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Takže....nakonec byly mé obavy liché a k mému překvapení mi dnes dorazil 20-tý přírůstek do mé sbírky jednoho konkrétního dizajnu ana/digi hodinek. Tyto jsou trochu lepší(mno,vyrobené v HK),ale zpracováním rozhodně překonávají "vietnamské" kopie u nás kdysi prodávané. Jsou i o kousínek větší(38 mm bez,40 mm s korunkou). Jsou velmi zachovalé(akorát na dýnku je pár škrábanců od otevírání). Jo a PVD to není....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jedna na pacce-opravdu je to nositelné(mám 17 a kousek cm) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Tak super , aspon ze ten prodejce nebyl xindl. Uvidime kdy se ti podari ziskat dalsi - gratuluju.
Gilius Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 dokonce mají i luminescenci.......heh.....sice se asi nemohou měřit třeba s Traserama,ale svítěj.......vyfotit to ale neumím
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Gille, ty tyhle hodinky nosis i bezne? Chtel bych te potkat s anadigi firmy Japona ( to jmeno zeru - evokuje ve me prodejnu z dob komunismu s japonskym zbozim ).
Gilius Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Jo,nosím. Sice ne všechny,ale nosím. Já mám tenhle dizajn prostě rád...... Ještě dodatek k novému přírůstku: Luneta je plast a zezadu jsou SS.
Návštěvník Snow Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 (upraveno) Bože, kdy Ty dostaneš rozum ?! Edit - Japona, mě snad šlehne. Ty vole a tohle je zase Celsius?. Upraveno 21. července 2009 uživatelem Snow
Gilius Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 nekaž mi radost,ty vole.......já mám prostě tohle rád. Co na tom,že to nestojí tisíce.......miloval jsem je už na základce.
cody Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Souhlas! Ja jsem asi o neco mladsi, zaregistroval jsem tenhle styl az na stredni a v te dobe to pro me byli nejkrasnejsi a nejnamachrovanejsi hodinky A ze Snowa si nic nedelej, vsichni vime ze hodinkam vubec ale vubec nerozumi
Gilius Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2009 a vypadá to,že budou další......že načnu třetí desítku......
Gilius Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Jdu si otevrit prvni dvanactku .. no dej si......já myslel jako 21-té hodinky ve sbírce těchto hodinek,první ze třetí desítky
Dantechno Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 no dej si......já myslel jako 21-té hodinky ve sbírce těchto hodinek,první ze třetí desítky Ja jsem to pochopil
arnold Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Ahoj Giliusi, viděl jsem u kamaráda v šuplíku dost otřískané OMAXy, ale přesně takové a v lepším stavu už máš, škoda . Hodně štěstí v hledání přeji .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se