tommiha Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Čau, chtěl bych se zeptat co jsou zač primky co mám po dědovi a tátovi. Natáhnout bohužel nejdou ani jedny a ani tomu moc nerozumím a do ničeho si moc netroufám. A zda je má cenu dát k opravě? O prodeji jsem neuvažoval, ale kupu zlata do toho házet nechci.Předem moc děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Schovej si je jako pamatku tak jak jsou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommiha Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Moc děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Oprava se nevyplatí, jsou v žalostném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommiha Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Když jsem viděl jak je měl táta uloženy, tak se člověk nediví. A i tobě děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Mohu poprosit o pomoc s identifikací? Rád bych si sehnal buďto tenhle model (viz co je na obrázku), kterej se dá ještě docela sehnat a nebo (a to daleko raději) ten model, kterej je na obrázku částečně schovanej pod těma bílejma hodinkama. Co je to za model ty zelený s (možná) zlaceným pozdrem? Na obrázku je model a označení bohužel skryté. Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Mohu poprosit o pomoc s identifikací? Rád bych si sehnal buďto tenhle model (viz co je na obrázku), kterej se dá ještě docela sehnat a nebo (a to daleko raději) ten model, kterej je na obrázku částečně schovanej pod těma bílejma hodinkama. Co je to za model ty zelený s (možná) zlaceným pozdrem? Na obrázku je model a označení bohužel skryté. Děkuji předemhladas tieto https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-elegant-zelene-kal-68-zlacene-12659.html napis Nowisovi, je aj miestny clen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Kolegove potrebuji poradit.Luneta je ok nebo neni?Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 To je původní luneta (asi i korunka). Možná že ne zrovna z černé verze, ale to je jedno. Dnes těžko k sehnání, sundat, schovat a na nošení koupit novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Asi nás chce na..at :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Je z černé edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Jo to byla jen provokace? Já na to skočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Starejch dvojek mi proslo rukama hodne ale tyhle stary puvodni lunety sem za tu dobu na nich videl asi dve ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Neni ok, rád ti ju vymením za jednu ok z humbert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Nova neznama ocelova pouzdra?https://aukro.cz/prim-diplomat-ocelove-pouzdro-6950875131https://aukro.cz/prim-myslivecke-ocelove-pouzdro-dily-6950875125Foto prevzato z inzeratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dobrý den, prosím o pomoc při posouzení pravosti korunky na Prim Igen. Podařilo se mi získat korunku na PS1 od jednoho hodináře. Prosím o Vaše názory na tuto korunku, jestli je pravá nebo ne. Všem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Jo je v pořádku a patří na prim sport I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Díky, tak to jsem moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 To já taky, páč už nemusíš být mrzutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se