Karlos Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Primky někde z 90. let, tedy z doby, kdy se vyráběla třeba Škoda Favorit. Což je pro někoho doba nedávná, pro někoho historie, nebo i celý život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 To jsou kouzelné hodinky.Kdykoliv se na ně podíváš tak na osmi hodinách najdeš hříbek:-) Já v nich mám kalibr 68.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Chalani da sa toto niekde kupit:<br /><a href='https://www.barumhra.cz/prices/'>https://www.barumhra.cz/prices/</a><br />Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Stando zkus to tady : https://obleceni.bazos.cz/inzerat/99483287/Panske-hodinky-Prim.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Skusim...dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jenom upozorňuju že tu časomíru nevyrobyli v Eltonu v Novém měst?,ale ve Frýdku Místku Mpm ( levý Prim):-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Ahoj, prosím o identifikaci původu ruček a korunky. Předpokládám, že ručky jsou původní a korunka je z nějakých ruských hodinek. Right? Díky moc. V. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Oboje je origoš, jen hodně unavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny_vm Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Oboje je origoš, jen hodně unavené. Thx! Ručky jsou naopak v perfektnim stavu, tady to zkresluje dojebaný sklíčko. Díky za info ke korunce, ta jee opravdu unavená. V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 S korunkou si jistý nejsem. Je nějak moc venku... vyfoť ji líp.Ale ono je to asi jedno, když je k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Zamálo, potom sa s nimi pochváľ keď budú hotové Zdravím, tak pan Volavka odvedl výbornou práci, holky se mi doma o ně poperou a je v tom ZJS, snad ten čínský rikša pošlape dobře! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Tie sú pekné, dobrá práca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 vůbec nevěřil, že jsou to Primky z druhé poloviny 90.let, uvěřil, až když otevřel a uzřel ZJS - a naživo vypadají fakt hodně dobře, díky za pomoc všem, M* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 ZJS nenosit, nenatahovat, uložit do sbírky a chodit kolem toho po špičkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Zdravím, tak pan Volavka odvedl výbornou práci, holky se mi doma o ně poperou a je v tom ZJS, snad ten čínský rikša pošlape dobře! Jak píše Stráša - nenosit, dívat se! Ten strojek je z konzervové oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Jinými slovy z roztavených polejvaných nočníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 mám dva roky záruku na opravené hodinky, takže 2 roky do toho manželka půjde a pak je někomu z místních nadšenců rád snad i věnuji?? Sbírku nemám a začínat nechci, pročítám si tady místní závisláky a fakt do toho nejdu :-), stačí mi velká knihovna - a brácha s úsměvem pronesl, že Ákáčko je taky z plechu a....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olegunar Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Zdravím všechny mistry! Nevím jestli s tím lezu do správného vlákna, ale na netu jsem našel tyto Sporty. Nejsem si jist celkovou originalitou. Měly by mít novou origo korunku a původní ručky a cifr s novou lumi. Dá se tomu věřit? Díky předem za rozbor...a jestli jsem blbě, omlouvám se a prosím o nasměrování kde se zkusit poptat ;-) DíkyPavel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Mně připadají v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 jestli je to cifr s nove udelanou lumi, tak je udelana moc pekne! zbytek vypada cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se