Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Párkrát se mi to stalo i tady.  SZ  komunikace typu ,,Ahoj, viděl jsem že se zajímáš o ...mám to, pár fotek...měl bys zájem ? Ahoj, dík že píšeš, jojo, je to zajímavý, chci je, co za ně chceš ? ...Napiš, co dáš, třeba se dohodnem ...Dík, ale takhle to nefunguje, až budeš mít jasno o ceně, tak se zase ozvi, třeba uděláme obchod "... konec, už se nikdy neozvali, a nelituju. Hezké věci si ke mně stejně našly cestu :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Zdravím. Som tu nový a pokúšam sa o prvý príspevok. Dostalo sa mi do rúk "torzo" hodiniek PRIM. Z priloženého obrázku je zrejme, že ciferník patrí hodinkám PRIM 50 014 1 (kniha PRIMKY:), ale zaujíma ma Váš názor na základňu hodiniek - neniklovaná mosadz bez označenia kalibru a bez číslovania. Pre porovnanie základňa TYP 011. Dopredu sa ospravedlňujem ak nie som v správnom vlákne.

post-66298-0-30663500-1554394240_thumb.jpg

post-66298-0-09533500-1554394263_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta základna není dodělaná. Nejsou tam např. kameny. Dost možná nejsou ani dokončené otvory.

Vyskytují se i prototypy hodinek, které mají nefunkční (nedodělaný) strojek. Jen základnu s číselníkem a ručkami.

Můj názor je, že šlo o nějaký vzorek.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...