stenly Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Je to neskutečně vzácné. Máš obrázek v knize. Měl to být pokračovatel Diplomatů z kterého sešlo. Nemám u sebe knihu ale co si pamatuji, tak pouzdro tam bylo jiné, ciferník je Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Joskas mě předběhl soráč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Chtěl jsem se zeptat co je to za Diplomat ? Je to skládačka? Díky za infoPrakticky vše již zde bylo řečeno. Je to skládačka, ale krásných raritních Diplomatů. Na tvé fotce je tedy pouze ten raritní ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Skarohlíde! Ještě něco málo písni k té fotce. Nějaký příběh... Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Jsou vystavené na bazaru, uvažoval jsem jestli do nich jít, ale nechaly mne klidným. Neměl jsem po ruce bibli tak moc děkuji za info. Škarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Myslel jsem, že to jsou tvé hodinky a možná nás bylo víc tak uvažujících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Já jsem je na bazoši hned našel, ale z principu neodpovídám na inzeráty "cenu nabídněte".Nemá to cenu. Prodejce vždycky odpoví, že už mu někdo nabídl víc a/nebo to je nějaký vykuk který to zboží vlastně ani prodat nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Párkrát se mi to stalo i tady. SZ komunikace typu ,,Ahoj, viděl jsem že se zajímáš o ...mám to, pár fotek...měl bys zájem ? Ahoj, dík že píšeš, jojo, je to zajímavý, chci je, co za ně chceš ? ...Napiš, co dáš, třeba se dohodnem ...Dík, ale takhle to nefunguje, až budeš mít jasno o ceně, tak se zase ozvi, třeba uděláme obchod "... konec, už se nikdy neozvali, a nelituju. Hezké věci si ke mně stejně našly cestu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 V tomto případě je to úplně jedno, páč prodejce nekomunikuje. Nejde se mu dovolat, takže k obchodu dojít ani nemůže:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 S prodejcem jsem mluvil, bydlí mimo signál tak jsem mu psal SMS ať se ozve jak bude na příjmu. Volal mi zpátky s tím, že jeho představa je 10 000 Kč. Takže tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Zdravím. Som tu nový a pokúšam sa o prvý príspevok. Dostalo sa mi do rúk "torzo" hodiniek PRIM. Z priloženého obrázku je zrejme, že ciferník patrí hodinkám PRIM 50 014 1 (kniha PRIMKY:), ale zaujíma ma Váš názor na základňu hodiniek - neniklovaná mosadz bez označenia kalibru a bez číslovania. Pre porovnanie základňa TYP 011. Dopredu sa ospravedlňujem ak nie som v správnom vlákne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 To bude nějaký polotovar. Možná i vzorek.Jak se k tobě to torzo dostalo? Víš odkud je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Bohužiaľ nie, ani predošlí majiteľ nevedel a nemal žiadne ďalšie súčiastky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Ta základna není dodělaná. Nejsou tam např. kameny. Dost možná nejsou ani dokončené otvory.Vyskytují se i prototypy hodinek, které mají nefunkční (nedodělaný) strojek. Jen základnu s číselníkem a ručkami.Můj názor je, že šlo o nějaký vzorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Vďaka za Váš názor. Má to logiku, nestretol som sa ešte s tým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zimli Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Zdrávím, pomůže mi někdo s identifikací těchto primek? díky! https://imgur.com/a/fXwrQOy Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem zimli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 typ 66 304 3rok vzniku 1975průměr 32mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zimli Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Super díky, má cenu je nechat opravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrician1982 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 (upraveno) Ahoj, to as nenii origo ceka renovace neni, ze? Vas odhad hodnoty?Diky Upraveno 25. dubna 2019 uživatelem Patrician1982 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Původní je pouze strojek vše ostatní Čína. Hodnota je díky strojku 500kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se