Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No pokial sa jedná o cenu mna skor zaujima orientacne mam zaujem ich predat.Su takmer nenosene.Je ku nim original puzdro,karta,a nejake to pero ci co to je.Hodinky su ako nove a neposkriabane.Kupovane na SR.Nejaka edicia limitovana.Preto potrebujem vediet kolko mozem pitat maximum alebo kolko by som odhadom mohol za ne dostat to je cele.Nepotrebujem presnu cenu len orientacnu

Aha, já měl nějak v hlavě, že jde o zlacené sporty...

... no, nicméně pořád to je prim man. 1949, takže to není špatný.

Cenu si fakt nehodlám určit.

Jinak jsou jen zlacené, což je běžné, ne zlaté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobrý večer,

dotaz ohledně lunety na PS2. Jak lehce má jít luneta otáčet? Mám možnost koupě hodinek od hodináře, ale luneta jde pootočit pouhým "šťouchnutím prstem". Je to normální už z výroby nebo pouze vychozené? Díky za reply.

Odkaz ke komentáři

dobrý večer,

dotaz ohledně lunety na PS2. Jak lehce má jít luneta otáčet? Mám možnost koupě hodinek od hodináře, ale luneta jde pootočit pouhým "šťouchnutím prstem". Je to normální už z výroby nebo pouze vychozené? Díky za reply.

jak psal kolega,musis celkem zabrat,aby si ji pootocil,takze to v poradku moc neni.Na druhou stranu by nemel byt zase takovej problem to napravit

Odkaz ke komentáři

14t4yh1.jpg

snz6vs.jpg

Chtěl jsem se zeptat na tyto hodinky.Jedná se o Prim "Elegant"?Neni tam vteřinovka a když jsem na to koukal z boku hodinek,tak ani není kam jí dát.Je to takhle originál?Napadlo mě,jestli to není nějaký bastl.

Děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři

14t4yh1.jpg

snz6vs.jpg

Chtěl jsem se zeptat na tyto hodinky.Jedná se o Prim "Elegant"?Neni tam vteřinovka a když jsem na to koukal z boku hodinek,tak ani není kam jí dát.Je to takhle originál?Napadlo mě,jestli to není nějaký bastl.

Děkuji za radu.

Bastl to není a vteřinovka jde nasadit na ten čep /hřídelku/ co je mezi ručkama :-)    Ano,někdo říká elegant i těmto primkám.

Jak píše Bohuš - hodinky jsou správné a patří spíš do kategorie "beze jména".

A vteřinovka tam petří tahle:

post-5320-0-16675900-1386675036_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jedny Prim traktor mám ( šedý pruh ). Dnes jsem viděl na AUKRO asi jiný 100% originál : http://aukro.cz/stare-hodinky-prim-traktor-funkcni-top-stav-i3794852723.html

Dle četnosti příspěvků jsem začátečník ( PRIM mám asi 80 ks ).

Tak doufám, že moje jsou asi pravé.....

Dnes jsem získal sice ne PRIM, ale POBĚDA - jsou pro mě nádherné ( v reále netknuté )post-32234-0-71730100-1386882476_thumb.jpgpost-32234-0-95220100-1386882628_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jedny Prim traktor mám ( šedý pruh ). Dnes jsem viděl na AUKRO asi jiný 100% originál : http://aukro.cz/stare-hodinky-prim-traktor-funkcni-top-stav-i3794852723.html

Dle četnosti příspěvků jsem začátečník ( PRIM mám asi 80 ks ).

Tak doufám, že moje jsou asi pravé.....

To je ale dobrej bastl. Nejvíc mne ničí ten dodaný jakoarmovák, kterým je evidentně zakrytá mezera mezi ciferníkem a pouzdrem.

post-5320-0-96636400-1386883132_thumb.jpg

Správně tyhle hodinky vypadají takhle:

post-5320-0-24388900-1386883319_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...