Honza.manta Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Pouzdro už má lepší roky za sebou a primky dokud jdou, tak nemá cenu investovat do servisu strojku - převýšilo by to cenu hodinek. Maximálně bych jim koupil nějaký hezčí řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_A._Anderson Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Díky za rady, řemínek koupím a třeba si je i někdy vezmu na ruku, každopádně moc se mi nelíbí, ale třeba s novým řemínkem jim příjdu na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Ahojte potrebujem pomoct s identyfikaciou hodiniek.Respektive ma zaujima aku maju asi hodnotu Jedna sa o hodinky PRIM MANUFACTURE 1949. 21 JEWELS CAL.72 AU 10 21k LIMIT EDITIONAle přesně na to samé jsi se ptal v tomhle příspěvku včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy80 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Zdravím,mám dotaz zda pasuje sklíčko z Prim Sport1 na letecké primky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Ne. Sklíčko na PS2(to jsou i letecké) je menší než na PS1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFox11 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 No pokial sa jedná o cenu mna skor zaujima orientacne mam zaujem ich predat.Su takmer nenosene.Je ku nim original puzdro,karta,a nejake to pero ci co to je.Hodinky su ako nove a neposkriabane.Kupovane na SR.Nejaka edicia limitovana.Preto potrebujem vediet kolko mozem pitat maximum alebo kolko by som odhadom mohol za ne dostat to je cele.Nepotrebujem presnu cenu len orientacnuAha, já měl nějak v hlavě, že jde o zlacené sporty...... no, nicméně pořád to je prim man. 1949, takže to není špatný.Cenu si fakt nehodlám určit. Jinak jsou jen zlacené, což je běžné, ne zlaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i_luv_ny Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 dobrý večer,dotaz ohledně lunety na PS2. Jak lehce má jít luneta otáčet? Mám možnost koupě hodinek od hodináře, ale luneta jde pootočit pouhým "šťouchnutím prstem". Je to normální už z výroby nebo pouze vychozené? Díky za reply. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 dobrý večer,dotaz ohledně lunety na PS2. Jak lehce má jít luneta otáčet? Mám možnost koupě hodinek od hodináře, ale luneta jde pootočit pouhým "šťouchnutím prstem". Je to normální už z výroby nebo pouze vychozené? Díky za reply.Většinou chodí dost ztuha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 dobrý večer,dotaz ohledně lunety na PS2. Jak lehce má jít luneta otáčet? Mám možnost koupě hodinek od hodináře, ale luneta jde pootočit pouhým "šťouchnutím prstem". Je to normální už z výroby nebo pouze vychozené? Díky za reply. jak psal kolega,musis celkem zabrat,aby si ji pootocil,takze to v poradku moc neni.Na druhou stranu by nemel byt zase takovej problem to napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 To vůbec nevadí - tak po měsíci nošení se ti tam usadí nečistoty a luneta bude mít požadovaný chod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i_luv_ny Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Navíc z jiného vlákna jsem zjistil, že luneta zřejmě nebude původní (jiný font na čísle 40). Dá se ještě někde sehnat originální díl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Buď hlídat aukro - občas se tam objeví, nebo vyloudit z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Chtěl jsem se zeptat na tyto hodinky.Jedná se o Prim "Elegant"?Neni tam vteřinovka a když jsem na to koukal z boku hodinek,tak ani není kam jí dát.Je to takhle originál?Napadlo mě,jestli to není nějaký bastl.Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Bastl to není a vteřinovka jde nasadit na ten čep /hřídelku/ co je mezi ručkama :-) Ano,někdo říká elegant i těmto primkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Chtěl jsem se zeptat na tyto hodinky.Jedná se o Prim "Elegant"?Neni tam vteřinovka a když jsem na to koukal z boku hodinek,tak ani není kam jí dát.Je to takhle originál?Napadlo mě,jestli to není nějaký bastl.Děkuji za radu. Bastl to není a vteřinovka jde nasadit na ten čep /hřídelku/ co je mezi ručkama :-) Ano,někdo říká elegant i těmto primkám. Jak píše Bohuš - hodinky jsou správné a patří spíš do kategorie "beze jména".A vteřinovka tam petří tahle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Děkuji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Jedny Prim traktor mám ( šedý pruh ). Dnes jsem viděl na AUKRO asi jiný 100% originál : http://aukro.cz/stare-hodinky-prim-traktor-funkcni-top-stav-i3794852723.htmlDle četnosti příspěvků jsem začátečník ( PRIM mám asi 80 ks ).Tak doufám, že moje jsou asi pravé.....Dnes jsem získal sice ne PRIM, ale POBĚDA - jsou pro mě nádherné ( v reále netknuté ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Jedny Prim traktor mám ( šedý pruh ). Dnes jsem viděl na AUKRO asi jiný 100% originál : http://aukro.cz/stare-hodinky-prim-traktor-funkcni-top-stav-i3794852723.htmlDle četnosti příspěvků jsem začátečník ( PRIM mám asi 80 ks ).Tak doufám, že moje jsou asi pravé..... To je ale dobrej bastl. Nejvíc mne ničí ten dodaný jakoarmovák, kterým je evidentně zakrytá mezera mezi ciferníkem a pouzdrem. Správně tyhle hodinky vypadají takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 (upraveno) Fotka je sice dost špatná, ale já tam žádný armovák nevidím. Naopak, mi se zdají O.K. Jen je autor inzerátu špatně nazval. Pouzdro má fazetky tedy pr. 34mm. Upraveno 13. prosince 2013 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Ráno moudřejší večera, měl jsem to jen z telefonu, a přišlo mi, že se tam ta vnější linie indexů nějak divně boulí okolo indexů 1 a 2. Teď koukám, že asi jen špatný název. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se