Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

Dají se poznat ještě podle jedno detailu...

asi špatně koukám... Zepředu je nepoznám a občas jsem to zkusil tady ale nic. Co se vleče neuteče. Přestanu sbírat až odejdu na výsluhu  a to ještě nějakej pátek bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ZJS

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Kal.68/64

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Nemám ani jedny. Ty dolní mám v provedení automat s kal. 69 v černým a modrým ale PS2 s bílým číselníkem mám jen 2x - tyhle nee. Díky za info. Mám o čom gómat... 

Odkaz ke komentáři

Tady máš pro snadnější orientaci při pátrání všechny modely Sport 2-3 s cal. Prim 71 ZJS včetně typového označení, ale existují i společenské modely s tímto nepříliš kvalitním strojkem z temného období 90. let. Podle knihy Prim 1954-94 bylo se ZJS vyrobeno celkem cca 2500 ks hodinek.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odkaz ke komentáři

Tady máš pro snadnější orientaci při pátrání všechny modely Sport 2-3 s cal. Prim 71 ZJS včetně typového označení, ale existují i společenské modely s tímto nepříliš kvalitním strojkem z temného období 90. let. Podle knihy Prim 1954-94 bylo se ZJS vyrobeno celkem cca 2500 ks hodinek.

No- tak to byl zdrcující úder. Kam se hrabe ten kamínek co vyhubil dinosaury...

Odkaz ke komentáři

No to je masakr. Ty červenomodrobílý jsou úplně nejvíc ! Todlenc se mi nepodaří dát do kupy ani za dalších 15 let.  Začnu sbírat brouky....tech je snad míň. 

Odkaz ke komentáři

No právě. A hlavně to bude finančně strašně náročné. Když vezmeš jen počet těch  modelů na obrázku a pouvažuješ o počtech vyrobených kusů, dojde Ti, že některé z těchto modelů- možná dokonce  všechny (!) budou vzácnější než Orlíky. Logicky tedy jistě budou dosahovat na trhu statisícových cen. Nebylo by moudřejší sbírat  třeba Omegy?

Odkaz ke komentáři

Ome

No právě. A hlavně to bude finančně strašně náročné. Když vezmeš jen počet těch  modelů na obrázku a pouvažuješ o počtech vyrobených kusů, dojde Ti, že některé z těchto modelů- možná dokonce  všechny (!) budou vzácnější než Orlíky. Logicky tedy jistě budou dosahovat na trhu statisícových cen. Nebylo by moudřejší sbírat  třeba Omegy?

Už jsem začal. Mám asi 150 primek a nějaký starší vostoky a poljoty. Až zaplním třetí vitrínu udělám velkou inventuru a omezím to. 

Odkaz ke komentáři

Ome

Už jsem začal. Mám asi 150 primek a nějaký starší vostoky a poljoty. Až zaplním třetí vitrínu udělám velkou inventuru a omezím to. 

Scénář bude asi takový, že zaplníš třetinu vitríny, pak zaplníš celou vitrínu, pak koupiš novou vitrínu a tak to půjde dál a dál, rok co rok...   :wallbash:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník

No to je masakr. Ty červenomodrobílý jsou úplně nejvíc ! Todlenc se mi nepodaří dát do kupy ani za dalších 15 let.  Začnu sbírat brouky....tech je snad míň. 

Ahoj, tady máš všechny zbývající vyráběné modely Prim cal. 71 aka ZJS, tentokrát společenské. Podle celkového počtu vyrobených kusů hodinek to vychází cca 100 ks na model a naprostá většina z nich se v posledních letech Aukrem nebo jinde mihla. Takže neexistují jen na obrázku a občas se koupit dají i za pakatel, protože jsou málo kdy ve funkčním stavu.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...