Honza.manta Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Honzo poraď kde sehnat primky se strojovnou ZJS. Za tři co se tomu věnuju jsem nikde na žádný nenarazil. Ani funkční ani šrot. Nic, jako když prostě čert nebere. HonzaNa aukru nebo tady. Občas se objeví. Mají jiný font data, tak se dají poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Na aukru nebo tady. Občas se objeví. Mají jiný font data, tak se dají poznat.Dají se poznat ještě podle jedno detailu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 bastl, starý cifr se strojem, pouzdro nová varianta elegant a ručky jsou ještě o něco novějšíDík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dají se poznat ještě podle jedno detailu... Pouč mne, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dají se poznat ještě podle jedno detailu...asi špatně koukám... Zepředu je nepoznám a občas jsem to zkusil tady ale nic. Co se vleče neuteče. Přestanu sbírat až odejdu na výsluhu a to ještě nějakej pátek bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 ZJS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kal.68/64 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Nemám ani jedny. Ty dolní mám v provedení automat s kal. 69 v černým a modrým ale PS2 s bílým číselníkem mám jen 2x - tyhle nee. Díky za info. Mám o čom gómat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 (upraveno) Tady máš pro snadnější orientaci při pátrání všechny modely Sport 2-3 s cal. Prim 71 ZJS včetně typového označení, ale existují i společenské modely s tímto nepříliš kvalitním strojkem z temného období 90. let. Podle knihy Prim 1954-94 bylo se ZJS vyrobeno celkem cca 2500 ks hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2015 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Tady máš pro snadnější orientaci při pátrání všechny modely Sport 2-3 s cal. Prim 71 ZJS včetně typového označení, ale existují i společenské modely s tímto nepříliš kvalitním strojkem z temného období 90. let. Podle knihy Prim 1954-94 bylo se ZJS vyrobeno celkem cca 2500 ks hodinek.No- tak to byl zdrcující úder. Kam se hrabe ten kamínek co vyhubil dinosaury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No to je masakr. Ty červenomodrobílý jsou úplně nejvíc ! Todlenc se mi nepodaří dát do kupy ani za dalších 15 let. Začnu sbírat brouky....tech je snad míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No právě. A hlavně to bude finančně strašně náročné. Když vezmeš jen počet těch modelů na obrázku a pouvažuješ o počtech vyrobených kusů, dojde Ti, že některé z těchto modelů- možná dokonce všechny (!) budou vzácnější než Orlíky. Logicky tedy jistě budou dosahovat na trhu statisícových cen. Nebylo by moudřejší sbírat třeba Omegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ome No právě. A hlavně to bude finančně strašně náročné. Když vezmeš jen počet těch modelů na obrázku a pouvažuješ o počtech vyrobených kusů, dojde Ti, že některé z těchto modelů- možná dokonce všechny (!) budou vzácnější než Orlíky. Logicky tedy jistě budou dosahovat na trhu statisícových cen. Nebylo by moudřejší sbírat třeba Omegy?Už jsem začal. Mám asi 150 primek a nějaký starší vostoky a poljoty. Až zaplním třetí vitrínu udělám velkou inventuru a omezím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ome Už jsem začal. Mám asi 150 primek a nějaký starší vostoky a poljoty. Až zaplním třetí vitrínu udělám velkou inventuru a omezím to. Ajvaj. ajvaj, není Ti pomoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Ome Už jsem začal. Mám asi 150 primek a nějaký starší vostoky a poljoty. Až zaplním třetí vitrínu udělám velkou inventuru a omezím to. Scénář bude asi takový, že zaplníš třetinu vitríny, pak zaplníš celou vitrínu, pak koupiš novou vitrínu a tak to půjde dál a dál, rok co rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Na tom druhým obrázku od Nirmality vykukuje dole kus čehosi Pepsi GMT chrono, to jsou jako taky primky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Ano, jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yorki_man Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Co to je za PRIM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Jedná se o hodinky Prim cal. 66 určené na export. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) No to je masakr. Ty červenomodrobílý jsou úplně nejvíc ! Todlenc se mi nepodaří dát do kupy ani za dalších 15 let. Začnu sbírat brouky....tech je snad míň. Ahoj, tady máš všechny zbývající vyráběné modely Prim cal. 71 aka ZJS, tentokrát společenské. Podle celkového počtu vyrobených kusů hodinek to vychází cca 100 ks na model a naprostá většina z nich se v posledních letech Aukrem nebo jinde mihla. Takže neexistují jen na obrázku a občas se koupit dají i za pakatel, protože jsou málo kdy ve funkčním stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Super, díky za obrázek, ty společenské párkrát mám. Ale jedenkrát s automatem -"Japoncem", jednou s "Rusem" a 2 x s "Indem". ZJS nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se