Přejít na obsah

Pomoc s identifikací PRIMEK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Ahoj všem po čase jsem narazil na zajímavost - nápis 17 jewels nakřivo - že by zmetek nebo recese ? Setkal jste se s tím někdy někdo ? Čau Honza 

post-28916-0-34125900-1444214389_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O.K. Myslel jsem že to tehdy bylo něco jako sítotisk. Někdy se mi to podařilo smejt nápisy z ciferníku úplně pryč, ale že by se taklenc písmenka vydaly na špacír... Já jsem spíše ukladač do vitrín a zákazník u hodináře, tak proto jsem tuto zkušenost neudělal.  

Odkaz ke komentáři

Ahoj, začínám se zajímat o PRIM hodinky, prohledal jsem rodinné pozůstatky a našel tyto tři u kamaráda. Můžete mi prosím někdo říci o jaké modely se jedná. Tuším, že ty napravo by mohly být Prim "Traktor", ale než najdu nějaký online katalog historických PRIM hodinek, možná mi někdo pomůže tady. Pokud by někdo věděl o nějaké přehledném zdroji informací, kde by se dalo podle obrázku alespoň přibližně identifikovat, budu také rád. Díky za pomoc!

post-8991-0-60324700-1444497911_thumb.jpg

post-8991-0-68929000-1444498475_thumb.jpg

Upraveno uživatelem CzechMate
Odkaz ke komentáři

Díky, ta kniha vypadá výborně, objednávám přímo od autora...

Nějaké info přímo k těm hodinkám? :-)

Odkaz ke komentáři

Zdá se, že ty vlevo jsou PRIM 50 086 1... Ty černé budou asi 50 051 3. Mají nějaké jméno, jako ty traktory? Ty 50 051 3 budou asi Brusel? Snažím se zorientovat, ale jako úplný začátečník možná nevidím detaily... (informace čerpám z odkazu výše, resp. z úryvku knihy, který je přímo na stránkách pana Hovorky, kde se zdá, že dva modely jsou tam zobrazené, tímto ještě jednou díky za odkaz...)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...