Milan Praha Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 mno jsou to primky cal 50.1 ... celkem běžný model v lehce nadprůměrném stavu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinarjunior Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 diky moc za info, sla by odhadnout +- cena ? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 prosimtě tyto informace se dle nějakých zažitých konvencí tady moc neřeší (do budoucna) ale žádnej vejvar to není ... počítej kolem 500-700 aukro prize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 diky moc za info, sla by odhadnout +- cena ? diky Odnes do zastavárny, do bazaru, mrkni na Aukro, sečti, vyděl počtem vstupních informací a máš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinarjunior Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 diky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 ale vypadaj ze se koupaly (strojovna je narezla a cifernik, ac jinak v bezvadnem stavu, ma na sobe pravdepodobne vlocky rzi), tak s tim pocitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Ahoj všem po čase jsem narazil na zajímavost - nápis 17 jewels nakřivo - že by zmetek nebo recese ? Setkal jste se s tím někdy někdo ? Čau Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 To se to někdo pokoušel umýt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 jojo voda - stalo se nám to asi každému při čištění cifru :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 O.K. Myslel jsem že to tehdy bylo něco jako sítotisk. Někdy se mi to podařilo smejt nápisy z ciferníku úplně pryč, ale že by se taklenc písmenka vydaly na špacír... Já jsem spíše ukladač do vitrín a zákazník u hodináře, tak proto jsem tuto zkušenost neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 tak kazděj si to zkusí jednou pak jsou vidět na aukru ty ultra rare no index traktory ... atp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Takže já mám utra rare našlupky zhulený kameny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Zajímavý, já čistil ciferník mých Traktorů mýdlovou vodou a slivovicí (líh mi vyschnul) a všechno v pohodě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 hrozně záleží na stavu a člověk to musí brát opravdu lehounce jemně ... a už to ani nedělám, jen rozeberu a vypucuju pouzdro, rozleštím sklíčko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechMate Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 (upraveno) Ahoj, začínám se zajímat o PRIM hodinky, prohledal jsem rodinné pozůstatky a našel tyto tři u kamaráda. Můžete mi prosím někdo říci o jaké modely se jedná. Tuším, že ty napravo by mohly být Prim "Traktor", ale než najdu nějaký online katalog historických PRIM hodinek, možná mi někdo pomůže tady. Pokud by někdo věděl o nějaké přehledném zdroji informací, kde by se dalo podle obrázku alespoň přibližně identifikovat, budu také rád. Díky za pomoc! Upraveno 10. října 2015 uživatelem CzechMate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Informace jsou kompletní v Accutronově/Hovorkově Prim bibli. Tu teď nemám po ruce, ale všechny troje jsou kalibr 50 a ty pravé jsou traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechMate Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Informace jsou kompletní v Accutronově/Hovorkově Prim bibli. Tu teď nemám po ruce, ale všechny troje jsou kalibr 50 a ty pravé jsou traktory. Díky za rychlou odpověď... Kde bych tu biblii našel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 (upraveno) https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kniha+prim+libor+Hovorka&tbm=shop Či přímo od autora zde http://www.antik-prim.cz/obchod/kniha-hodinky-prim-1954-1994-s-podpisem-autora-900.html Upraveno 10. října 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechMate Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kniha+prim+libor+Hovorka&tbm=shop Či přímo od autora zde http://www.antik-prim.cz/obchod/kniha-hodinky-prim-1954-1994-s-podpisem-autora-900.html Díky, ta kniha vypadá výborně, objednávám přímo od autora... Nějaké info přímo k těm hodinkám? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechMate Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Zdá se, že ty vlevo jsou PRIM 50 086 1... Ty černé budou asi 50 051 3. Mají nějaké jméno, jako ty traktory? Ty 50 051 3 budou asi Brusel? Snažím se zorientovat, ale jako úplný začátečník možná nevidím detaily... (informace čerpám z odkazu výše, resp. z úryvku knihy, který je přímo na stránkách pana Hovorky, kde se zdá, že dva modely jsou tam zobrazené, tímto ještě jednou díky za odkaz...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se